Yin, Terence
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии
С днем рождения:

С днем рождения:

Omi, Toshinori
ОМИ Тосинори

尾美としのり
1965-12-07

Yin Terence

[ Yin, Terence ]
Общая информация
Имя на родном языке: 尹子維
Фамилия: Yin
Другие имена: Yin Ziwei
Страна: Гонконг
Дата рождения: понедельник, 19 мая, [41 год]
Место рождения: Гонконг
Агенство: JC Group
Биография

Terence Yin (YIN Terence / 尹子維) — гонконгский актёр, родился в понедельник, 19 мая, 1975 года, в Гонконге.

  • Occupation: Actor, Singer
  • Zodiac: Taurus
  • Blood Type: A
  • Height: 178 cm / 5'10
  • Weight: 68 kg / 155lbs
  • Education: University of California Berkeley(Major in Rhetoric )
  • Languages: English, Mandarin, Cantonese, little bit of Japanese
  • Family: movie-director dad, famous-actress mom, elder brother
  • Hobbies: listening to music, singing, watching movies, writing, sports, cooking, working
  • Favorite animal: dog
  • Favorite sport: indoor sports like basketball, boxing, yoga
  • Musical instrument: guitar
Trivia
  • Earned a degree in philosophy at the University of California, Berkeley
  • Son of actress Jenny Hu and actor/director/producer Kang Wei.
  • Is American of Chinese descent.
  • Released album "Undecided" in Taiwan in 1999.
  • Together with Daniel Wu, Andrew Lin and Conroy Chan Chi-Chung, created the Hong Kong boy band Alive. The band was created as a vehicle to make the film Sei dai tinwong (2006) (aka The Heavenly Kings), a mockumentary about the Hong Kong entertainment industry based on their experience.
  • Selected "Most Beautiful Yong Guy" in a Hong Kong magazine in 2000.
Фильмография
Как актер:
  • 2011 Daan gyun naam yu
  • 2010 Chun sing gai bei
  • 2010 Wu
  • 2009 Fuk sau
  • 2009 Yau lung hei fung
  • 2006 Yi wu liang huo
  • 2006 Bo bui gai wak
  • 2006 Sei dai tinwong
  • 2006 Chun tian hua hua tong xue hui
  • 2005 Jeuk sing 2 gi ji mor tin hau
  • 2005 PTU neui ging ji ngau yin haam jing
  • 2005 Chin bui but dzui
  • 2005 Missing
  • 2004 Xin jing cha gu shi
  • 2003 Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life в роли Xien
  • 2003 Hak bak sam lam
  • 2002 Black Mask 2: City of Masks
  • 2002 Dead or Alive: Final
  • 2001 Ye long
  • 2001 Tie ying sha ji
  • 2001 Bat sei ching mai
  • 2001 Chin nin dang yat tin
  • 2001 Yuen mong shu
  • 2001 Yee ng chuen suet
  • 2001 Chuet sik san tau
  • 2001 Fan yi cho
  • 2000 San tau chi saidoi
  • 2000 Ban zhi yan
  • 2000 Hyôryû-gai
  • 2000 Taan shiu hung chow
  • 1999 Chow moot kwong hyn
  • 1999 Dak ging san yan lui
  • 1998 Waan ying dak gung
  • 1998 Mei shao nian zhi lian
  • 1981 Tian zhen you ya
Как продюсер:
  • 2006 Sei dai tinwong
Играет себя:
  • Getaway
  • 2006 Star Movies: Road to the Red Carpet
  • 2006 Star Movies: Live from the Red Carpet
  • 2003 MTV Whatever Things

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Yin Terence , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
City Under SiegeCity Under Siege

Город в Осаде

Chun Sing Gai Bei

в роли Kai

Год: 2010

Rob-B-HoodRob-B-Hood

Роб-Би-Гуд

Bo Bui Gai Wak

в роли Max

Год: 2006

New Police StoryNew Police Story

Новая Полицейская История

San Ging Chaat Goo Si

в роли Fire

Год: 2004

Gen X CopsGen X Cops

Полиция Будущего

Dak Ging San Yan Lui (Tejing Xinrenlei)

в роли Tooth

Год: 1999

BishonenBishonen

Красавчик

Mei Shao Nian Zhi Lian

в роли K.S.

Год: 1998

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности