Wu, Chun
imdb_iconэта персона на IMDb
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии

gallery_iconпостеры и фото

С днем рождения:

С днем рождения:

Lau, Carina
Lau Carina

劉嘉玲
1964-12-08
Chatree, Sorapong
Chatree Sorapong

สรพงษ์ ชาตรี
1950-12-08
Yasuda, Ken
ЯСУДА Кэн

安田顕
1973-12-08
Wakui, Emi
ВАКУИ Эми

和久井映見
1970-12-08

Wu Chun

[ Wu, Chun ]
Общая информация
Имя на родном языке: 吳尊 / Wu Chun (Wu Zun)
Фамилия: Wu
Страна: Тайвань
Дата рождения: среда, 10 октября, [37 лет]
Место рождения: Бруней
Биография

Chun Wu (WU Chun / 吳尊 / Wu Chun (Wu Zun)) — тайваньский актёр, родился в среду, 10 октября, 1979 года, в Брунее.

  • Real name: 吳吉尊 / Goh Kiat Chun
  • Profession: Actor, singer, and model
  • Height: 181cm
  • Weight: 73kg
  • Star sign: Libra
  • Blood type: O
  • Family members: Dad, older sister, older brother
  • Music group: Fahrenheit (飛輪海)
  • Talent agency: Comic International Productions Co., Ltd. 可米製作

Wu Chun, real name Goh Kiat Chun, was born in Brunei of Chinese descent. He was discovered when he traveled to Taiwan and was asked to become a main character (despite his then-lack of Mandarin fluency) in the Taiwanese drama Tokyo Juliet, with which he shot to fame. Later, he also joined the popular Taiwanese boy band Fahrenheit. Prior to entering showbiz, he was a model and fitness instructor. He graduated from RMIT University in Melbourne, Australia, with a Bachelor's degree in Business Administration and later opened his own gym Fitness Zone back in Brunei. In 2006, he starred in Hua Yang Shao Nian Shao Nu which was one of the top rating dramas and has seen his popularity soaring Asia-wide.

Trivia
  • His Hokkien birth name Goh Kiat-Chun is read as Wu Ji-Zun in Mandarin.
Фильмография
Как актер:
  • 2011 Da wu sheng
  • 2011 Sunshine Angel
  • 2010 Jin yi wei
  • 2008 Mo hup leung juk
  • 2007 The X-Family
  • 2006 Hua Yang Shao Nian Shao Nv
  • 2006 Dongfang Zhuliye в роли Ji Feng-Liang
  • 2006 KO One

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Wu Chun , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
14 Blades14 Blades

14 Клинков

Gam Yee Wai

в роли Judge

Год: 2010

Butterfly LoversButterfly Lovers

Бабочки-Любовники

Mo Hup Leung Juk

в роли Liang

Год: 2008

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности