Wiese, Matt Horshu
imdb_iconэта персона на IMDb
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Wiese Matt 'Horshu'

[ Wiese, Matt 'Horshu' ]
Общая информация
Фамилия: Wiese
Страна: США
Дата рождения: среда, 22 сентября, [45 лет]
Биография

Matt 'Horshu' Wiese (WIESE Matt 'Horshu') — американский актёр, родился в среду, 22 сентября, 1971 года, в New York City, New York, США.

Trivia
  • Competed briefly for WCW under the name "Horshu".
  • Got the nickname "Horshu" because of his horse shoe type haircut.
  • Matt appeared on an episode of Jenny Jones entitled "From Geek to Bad Ass Physique".
  • In June 2003, he signed a developmental contract with World Wrestling Entertainment. He made his debut on WWE television in April 2004 as Luther Reigns, the bodyguard to Smackdown general manager Kurt Angle.
  • In May 2005, left WWE to take care of his real estate investments in Arizona. He also owns a salon.
Фильмография
Как актер:
  • 2011 Spring Break '83
  • 2010 Su Qi-Er
  • 2009 CSI: Crime Scene Investigation
  • 2008 Heroes
  • 2008 Somtum
  • 2005 WrestleMania 21
  • 2005 WWE No Way Out
  • 2005 WWE Royal Rumble
  • 2005 WWE Velocity
  • 2004 WWE Tribute to the Troops
  • 2004 WWE Armageddon
  • 2004 WWF SmackDown!
  • 2004 WWE No Mercy
  • 2004 Survivor Series
  • 2004 WWE Great American Bash
  • 2004 WWE Judgment Day
  • 2004 The Girl Next Door
  • 2002 UPW: The Home of the Brave II
  • 2001 UPW: The Home of the Brave
  • 1998 WCW Saturday Night
Играет себя:
  • 2006 My Bare Lady
  • 2005 WWE Hall of Fame 2005

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Wiese Matt 'Horshu' , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
True LegendTrue Legend

Настоящая Легенда

Su Qi-Er

в роли Fighter (uncredited)

Год: 2010

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности