imdb_iconэта персона на IMDb
С днем рождения:

С днем рождения:

Okamoto, Aya
ОКАМОТО Ая

岡本綾
1982-12-09
Lin, Shino
Lin Shino

林曉培
1973-12-09

Stevens Conan

[ Stevens, Conan ]
Общая информация
Фамилия: Stevens
Страна: Китай
Биография
Trivia
  • Vice president of Engineering Fraternity at the University of Newcastle (1990).
  • University of Newcastle (Australia) School chess champion and beer drinking champion 1986.
  • 12 years freestyle fighting experience.
  • 12 years Professional Wrestling (Muay Plam, Catch) - Tag Team Champion, Australian Heavyweight Champion (3 times title holder).
  • Stunt expertise, 12 years basic experience including film, wire work and suit work.
  • Qualified Infantry Soldier UN Coy, Australian Army.
Фильмография
Как актер:
  • 2012 Extinction
  • 2011 Game of Thrones
  • 2011 Largo Winch (Tome 2)
  • 2010 Su Qi-Er
  • 2009 Bangkok Adrenaline
  • 2009 5 huajai hero
  • 2009 Chandni Chowk to China
  • 2008 E-Tim tai nae
  • 2008 Drona
  • 2008 Hanuman klook foon
  • 2008 Somtum
  • 2007 The Bodyguard 2
  • 2007 L'île au(x) trésor(s)
  • 2005 Man-Thing в роли Man-Thing

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Stevens Conan , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
True LegendTrue Legend

Настоящая Легенда

Su Qi-Er

в роли Molotov

Год: 2010

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности