Song, Kang-Ho
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
С днем рождения:

С днем рождения:

Lau, Carina
Lau Carina

劉嘉玲
1964-12-08
Chatree, Sorapong
Chatree Sorapong

สรพงษ์ ชาตรี
1950-12-08
Yasuda, Ken
ЯСУДА Кэн

安田顕
1973-12-08
Wakui, Emi
ВАКУИ Эми

和久井映見
1970-12-08

Сон Ган Хо

[ Song, Kang-Ho ]
Общая информация
Русская транскрипция: СОН Ганхо (Сон Ган Хо) [по системе Концевича]
Имя на родном языке: 송강호 [?ㅅㅗㅇ ㄱㅏㅇ ㅎㅗ]
Романизация: Song Kangho [Маккюн — Райшауэр]    Song Gang-ho [Новая]
Фамилия: СОН
Страна: Южная Корея
Дата рождения: вторник, 17 января, [49 лет]
Место рождения: KyungNam, South Korea
Биография

Сон Кан Го (SONG Kang-Ho / 송강호) — корейский актёр, родился во вторник, 17 января, 1967 года, в KyungNam, South Korea.

Song Kang-ho is a leading South Korean film actor. A graduate of Busan Kyungsang College, he started his career in theatre groups without professional training as an actor. He made his stage premiere in 1991, in the play Dongseung.

In 1996 Song started appearing in film roles and his 1997 part in No. 3, as a gangster training a group of recruits, won him his first acting award, at the Blue Dragon Film Awards. Song's cachet rose with his high-profile supporting role in the 1999 box-office hit Shiri. In 2000, Song received his first leading roles as a wrestler in The Foul King and as a North Korean sergeant in Joint Security Area.

In recent years he has received critical acclaim for his portrayals of a vengeful father in Sympathy for Mr. Vengeance (2002); an incompetent rural detective in Memories of Murder (2003); a barber who dotes on his only son in The President's Barber (2004); and a semi-intelligent but doting father in the The Host (2006). He won Best Actor in the 2007 Asian Film Awards.
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Ui-hyeong-je
  • 2009 Bakjwi
  • 2008 Joheunnom nabbeunnom isanghannom
  • 2007 Milyang
  • 2007 Uahan segye
  • 2006 Gwoemul
  • 2005 Chinjeolhan geumjassi
  • 2005 Namgeuk-ilgi
  • 2004 Hyojadong ibalsa
  • 2003 Salinui chueok
  • 2002 YMCA Yagudan
  • 2002 Boksuneun naui geot в роли Park Dong-jin
  • 2000 Gongdong gyeongbi guyeok JSA
  • 2000 Banchikwang
  • 1999 Swiri
  • 1998 Choyonghan kajok
  • 1997 Nappun yeonghwa
  • 1997 No. 3
  • 1997 Chorok mulkogi
  • 1996 Daijiga umule pajinnal

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Сон Ган Хо , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Secret Reunion, TheSecret Reunion, The

Названный Брат (Тайное Воссоединение)

Ui-Hyeong-Je

в роли Lee Han-kyu

Год: 2010

Good, the Bad and the Weird, TheGood, the Bad and the Weird, The

Плохой, Хороший, Чокнутый

Joheunnom Nabbeunnom Isanghannom

в роли Yoon Tae-goo / The Weird

Год: 2008

Show Must Go On, TheShow Must Go On, The

Шоу Должно Продолжаться

Uahan Segye

в роли Kang In-goo

Год: 2007

Host, TheHost, The

Хозяин

Gwoemul

в роли Park Gang-Du

Год: 2006

Sympathy for Lady VengeanceSympathy for Lady Vengeance

Сочувствие Госпоже Месть

Chinjeolhan Geumjassi

в роли A hired assassin 1

Год: 2005

Memories of MurderMemories of Murder

Воспоминания Об Убийстве

Salinui Chueok

в роли Detective Park Doo-Man

Год: 2003

YMCA Baseball TeamYMCA Baseball Team

Бейсбольная Команда YMCA

YMCA Yagudan

в роли Lee Ho-chang

Год: 2002

Sympathy for Mr. VengeanceSympathy for Mr. Vengeance

Сочувствие Господину Месть

Boksuneun Naui Geot

в роли Park Dong-jin

Год: 2002

JSA: Joint Security AreaJSA: Joint Security Area

Объединенная Зона Безопасности

Gongdong Gyeongbi Guyeok JSA

в роли Sgt. Oh Kyeong-pil

Год: 2000

ShiriShiri

Шири

Swiri

в роли Lee, Jang-gil

Год: 1999




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности