Shu, Qi
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии
С днем рождения:

С днем рождения:

Furuta, Arata
ФУРУТА Арата

古田新太
1965-12-03
Chan, Jaycee
Chan Jaycee

房祖明
1982-12-03
Tan, Alexi
Tan Alexi

陈奕利
1968-12-03
Leung, Sammy
Leung Sammy

森美
1973-12-03
Takaoka, Saki
ТАКАОКА Саки

高岡早紀
1972-12-03

Шу Ци

[ Shu, Qi ]
Общая информация
Русская транскрипция: Шу Ци
Имя на родном языке: 舒淇
Фамилия: Shu
Другие имена: Hsu Chi / Shu Kei
Страна: Гонконг
Дата рождения: пятница, 16 апреля, [40 лет]
Место рождения: Тайвань
Биография

Шу Ци (SHU Qi / 舒淇) — гонконгская актриса, родилась в пятницу, 16 апреля, 1976 года, в Тайване.

  • Real Name: 林立慧 / Lin Li Hui
  • Profession: Actress
  • Height: 168cm
  • Weight: 55kg
  • Bloodtype: AB
  • Star sign: Aries
Trivia
  • She was once considered to play the role of Jiao Long in Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000).
  • Born in Taiwan.
  • Her (soon-to-be-fired) manager pulled her out of "Crouching Tiger, Hidden Dragon" to do a commercial instead. Fellow Taiwanese and future co-star (in "Three Times") Chang Chen went on to play opposite her replacement, Zhang Ziyi.
  • Famously rose from nude pictorials and soft-core sex films to mainstream success.
  • Posed for renowned Singaporean photographer Leslie Kee for Kee's 2006 charity photo-book "Super Stars", dedicated to the victims of the 2004 Asian tsunami disaster, which consist of photographs of 300 Asian celebrities by Kee.
  • Jury member of the Berlinale 2008.
Фильмография
Как актриса:
  • 2010 Fei Cheng Wu Rao 2
  • 2010 Jing mo fung wan: Chen Zhen
  • 2010 Chun sing gai bei
  • 2009 Yau lung hei fung
  • 2009 New York, I Love You
  • 2008 Fei Cheng Wu Rao
  • 2007 Tian tang kou
  • 2007 Sum yuen
  • 2006 Jopog manura 3
  • 2006 Seung sing
  • 2005 Gwai muk
  • 2005 Zui hao de shi guang
  • 2005 Han cheng gong lüe
  • 2004 Gin gwai 2
  • 2004 Office yauh gwai
  • 2004 Time Crisis: Crisis Zone
  • 2003 Kei fung dik sau
  • 2003 Mei ren cao
  • 2002 The Transporter в роли Lai
  • 2002 Yat luk che
  • 2002 Chik yeung tin si
  • 2002 Dong laam yan bin shing lui yan
  • 2002 Wai See Lee ji lam huet yan
  • 2001 Bak Ging lok yue liu
  • 2001 Yau ching yam shui baau
  • 2001 Youling renjian
  • 2001 Qian xi man po
  • 2001 Chuet sik san tau
  • 2000 Bad boy dak gung
  • 2000 Di yi ci de qin mi jie chu
  • 2000 San tau chi saidoi
  • 2000 Ban zhi yan
  • 2000 Sheng zhe wei wang
  • 2000 Xiao bai wu jin ji
  • 2000 You shi tiaowu
  • 2000 Du sheng wu ming xiao zi
  • 2000 Ling yu yun
  • 2000 Lung feng
  • 1999 Ngo oi 777
  • 1999 Tian xuan di lian
  • 1999 Jung wa ying hong
  • 1999 Boh lee chun
  • 1999 Yu nu
  • 1998 Bi xie lan tian
  • 1998 Boli zhi cheng
  • 1998 Mei shao nian zhi lian
  • 1998 B gai waak
  • 1998 San luen oi sai gei
  • 1998 Fung wan: Hung ba tin ha
  • 1998 San goo waak chai ji siu nin gik dau pin
  • 1998 Goo waak chai ching yee pin ji hung hing sap saam mooi
  • 1998 98 goo waak chai ji lung chang foo dau
  • 1998 Hung wan yat tew loong
  • 1997 Ai qing amoeba
  • 1997 Jilao sishi
  • 1997 Chiao ji wu di zhui nu zi
  • 1997 Dui bat hei, doh je nei
  • 1997 Fei yat boon oi ching siu suet
  • 1997 Jing zhuang nan xiong nan di
  • 1996 Guai tan xie hui
  • 1996 Se qing nan nu
  • 1996 Yu pu tuan II: Yu nu xin jing
  • 1996 Hong deng qu
  • 1996 Ren xi gui da
  • 1996 Yu pu tuan II: Yu nu xin jing
  • 2005 Le grand journal de Canal+
  • 2002 Tout le monde en parle
  • 2002 Mi tao cheng shu shi 1997
  • 2001 The Making of 'Youling renjian - Visible Secret'
Как композитор:
  • 1996 Yu pu tuan II: Yu nu xin jing
  • 2005 Le grand journal de Canal+
  • 2002 Tout le monde en parle
  • 2002 Mi tao cheng shu shi 1997
  • 2001 The Making of 'Youling renjian - Visible Secret'
Играет себя:
  • 2005 Le grand journal de Canal+
  • 2002 Tout le monde en parle
  • 2002 Mi tao cheng shu shi 1997
  • 2001 The Making of 'Youling renjian - Visible Secret'

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Официальный сайт
ссылка на: http://www.shu-qi.com
Official forum
ссылка на: http://www.shuqilive.com

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Шу Ци , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
City Under SiegeCity Under Siege

Город в Осаде

Chun Sing Gai Bei

в роли Angel

Год: 2010

Blood BrothersBlood Brothers

Кровные Братья

Tian Tang Kou

в роли Lulu

Год: 2007

So CloseSo Close

Боевые Ангелы

Chik Yeung Tin Si

в роли Lynn

Год: 2002

GorgeousGorgeous

Великолепный

Bor Lei Jun

в роли Bu (as Shu Qi)

Год: 1999

A Man Called HeroA Man Called Hero

Человек по Имени Герой

Zhong Hua Ying Xiong

в роли Mu (as Qui Shu)

Год: 1999

BishonenBishonen

Красавчик

Mei Shao Nian Zhi Lian

в роли Kana

Год: 1998

Storm Riders, TheStorm Riders, The

Властелины Стихий

Fung Wan: Hung Ba Tin Ha

в роли Muse

Год: 1998




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности