Shearman, Alan
imdb_iconэта персона на IMDb

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Shearman Alan

[ Shearman, Alan ]
Общая информация
Фамилия: Shearman
Другие имена: Alan Sherman
Биография
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
  • 2009 Infamous
  • 2009 Tom Clancy H.A.W.X.
  • 2009 Shin sangoku musou: Multi Raid
  • 2009 Lord of the Rings: Conquest
  • 2009 Pest Control
  • 2009 Legendary
  • 2008 Aion: The Tower of Eternity
  • 2008 Tomb Raider: Underworld
  • 2008 Musou Orochi mao sairin
  • 2007 The Golden Compass
  • 2007 Shin sangoku musô 5
  • 2007 Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
  • 2007 Marco Polo в роли Maffeo Polo
  • 2006 Eragon
  • 2006 Happy Feet
  • 2006 Growlanser V: Generations
  • 2006 John Tucker Must Die
  • 2006 Blackbeard
  • 2006 Tomb Raider: Legend в роли Winston
  • 2006 Domestic Import
  • 2005 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse в роли Sebastian Shaw
  • 2005 Guild Wars
  • 2005 The Death of Salvador Dali в роли Andre Breton
  • 2005 Batman: New Times в роли Alfred
  • 2004 C'est pas moi, c'est l'autre
  • 2004 A Boyfriend for Christmas
  • 2004 Teen Titans
  • 2004 Murder Without Conviction
  • 2004 Suchîmubôi
  • 2004 Rave Master
  • 2004 Onimusha buraiden
  • 2004 Onimusha 3
  • 2004 Just Desserts
  • 2004 Forgotten Realms: Baldur's Gate - Dark Alliance II
  • 2003 Robin Hood: Defender of the Crown в роли Friar Tuck
  • 2003 The Lord of the Rings: The War of the Ring
  • 2002 Santa, Jr.
  • 2002 Groove Adventure Rave: Fighting Live
  • 2001 Family Guy
  • 2001 Spy TV
  • 2000 In the Beginning в роли Chief Cup Bearer
  • 2000 2001: A Space Travesty
  • 1999 Tracey Takes On...
  • 1998 Bolt
  • 1997 Mother Teresa: In the Name of God's Poor
  • 1997 The Apocalypse Watch
  • 1997 A Christmas Carol
  • 1997 Titanic Explorer
  • 1996 Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo
  • 1995 Charlie's Ghost Story
  • 1995 Murphy Brown
  • 1995 Black Fox: Good Men and Bad
  • 1995 Liz: The Elizabeth Taylor Story
  • 1995 Frasier
  • 1995 The Old Curiosity Shop
  • 1995 The Secretary
  • 1994 Shadow of Obsession
  • 1993 Jack Reed: Badge of Honor
  • 1993 Westbeach
  • 1993 Sunset Grill
  • 1993 Diana: Her True Story
  • 1993 Age of Treason
  • 1991 Bad Attitudes
  • 1989 The Hollywood Detective
  • 1989 The Real Ghost Busters
  • 1989 Mortal Passions в роли Pandarus
  • 1989 Night Court
  • 1988 Star Trek: The Next Generation
  • 1988 Vice Versa
  • 1988 What Price Victory
  • 1988 The Bretts
  • 1988 Makaitoshi Shinjuku
  • 1987 Flicks
  • 1986 Stoogemania
  • 1986 Jake Speed
  • 1985 Dreamchild
  • 1985 Mog
  • 1985 Water
  • 1984 Footlight Frenzy
  • 1983 Bullshot
  • 1983 Too Much Oregano
  • 1983 Wizards and Warriors
  • 1981 Escape from New York
  • 1981 The Incredible Shrinking Woman
Как продюсер:
  • 1996 The World's Most Incredible Animal Rescues
(другие роли):
  • 2010 Robin Hood
  • 2008 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
  • 2007 The Seeker: The Dark Is Rising
  • 2007 4: Rise of the Silver Surfer
Играет себя:
  • 2009 Bloody Thursday

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Alan Shearman's page at Memory Alpha
ссылка на: http://memory-alpha.org/en/wiki/Alan_Shearman
«Alan Shearman is an English actor who played Inspector Lestrade in the Star Trek: The Next Generation episode "Elementary, Dear Data". He is also an accomplished writer. As a member of the Low Moan Spectacular theater company (with Diz White) he co-wrote several plays and musicals including the f...» (раскрыть)
Официальный сайт
ссылка на: http://www.lowmoan.com/ashearman/index.html

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Shearman Alan , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Police Story 4: First StrikePolice Story 4: First Strike

Полицейская История 4: Первый Удар

Jing Cha Gu Shi IV: Jian Dan Ren Wu

в роли Australian Group #12

Год: 1996

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности