Sawajiri, Erika
imdb_iconэта персона на IMDb
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
wiki_iconстатья в википедии

gallery_iconпостеры и фото

Crows are back!

 

Савадзири Эрика

[ Sawajiri, Erika ]
Общая информация
Русская транскрипция: Савадзири Эрика [транслитерация каны по системе Поливанова]
Транслитерация романизации: Саваджири Ерика
Имя на родном языке: 沢尻エリカ (さわじり えりか)
Фамилия: Савадзири
Страна: Япония
Дата рождения: вторник, 1 апреля, [28 лет]
Место рождения: Токио, Япония
Агенство: Stardust
Биография

Савадзири Эрика (SAWAJIRI Erika / 沢尻エリカ / さわじり えりか) — японская актриса, родилась во вторник, 1 апреля, 1986 года, в Токио, Япония.

  • Nickname: Deco (childhood), Kacchan, Aachan
  • Profession: Actress, model and singer
  • Height: 160cm
  • Star sign: Aries
  • Blood type: A
  • Family: Father (Japanese), mother (Algerian-French), and two older brothers.
  • Hobbies: Shopping, collecting cheap candies & cooking
  • Talents: Dancing to jazz music, horseback riding & swimming.
  • Entered Stardust through an audition. She decided to audition because she wanted to meet singer Amuro Namie, whom she idolizes.
  • Changed her official Chinese name from 澤尻繪裏香 to 澤尻英龍華 in 2007-Jan
Trivia
  • Decided to audition because she wanted to meet singer Amuro Namie, whom she idolizes
  • The younger of her brothers died in a motorcycle accident when she was in her sophomore year of high school
  • Father is Japanese, while her mother is of Algerian-French heritage
  • Is the youngest of three siblings, having two older brothers
  • Her father passed away when she was in her senior year of junior high
  • She is a Japan-French mix.
Фильмография
Как актриса:
  • 2007 Closed Note
  • 2006 Tegami
  • 2006 Tenshi no hashigo
  • 2006 Tenshi no tamago
  • 2006 Sugar & spice: Fûmi zekka
  • 2006 Otoshimono
  • 2006 Taiyo no uta
  • 2006 Mamiya kyodai
  • 2005 Ichi rittoru no namida
  • 2005 Shinobi в роли Hotarubi (Iga)
  • 2005 Ashura-jô no hitomi
  • 2004 Pacchigi!
  • 2004 Mondai no nai watashitachi
  • 2003 Hot Man

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Официальный сайт
ссылка на: http://www.erikatokyo.jp/
Kaoru Amane Official Site
ссылка на: http://www.kaoruamane.com/

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Савадзири Эрика , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Letters, TheLetters, The

Письма

Tegami

в роли Юмико Сираи

Год: 2006

Ghost TrainGhost Train

Призрачный Поезд

Otoshimono

Год: 2006

Angel's Egg, TheAngel's Egg, The

Яйцо Ангела

Tenshi No Tamago

в роли Нацуки Саито

Год: 2006

Song of the SunSong of the Sun

Песня Солнца

Taiyo No Uta

в роли Аманэ Каору

Год: 2006

Shinobi: Heart Under BladeShinobi: Heart Under Blade

Синоби

Shinobi

в роли Хотаруби (Ига)

Год: 2005

AshuraAshura

Налитые Кровью Глаза

Ashura-Jo No Hitomi

Год: 2005




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности