Ryu, Seung-Beom
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Рю Сын Бом

[ Ryu, Seung-Beom ]
Общая информация
Русская транскрипция: РЮ Сынбом (Рю Сын Бом) [по системе Концевича]
Имя на родном языке: 류승범 [?ㄹㅠ ㅅㅡㅇ ㅂㅓㅁ]
Романизация: Ryu Sŭngbŏm [Маккюн — Райшауэр]    Ryu Seung-beom [Новая]
Фамилия: РЮ
Страна: Южная Корея
Дата рождения: суббота, 9 августа, [36 лет]
Место рождения: Сеул, Южная Корея
Биография

Рю Сын Бом (RYU Seung-Beom / 류승범) — корейский актёр, родился в субботу, 9 августа, 1980 года, в Сеуле, Южная Корея.

Born in 1973, "Rookie" RYOO made a stunning debut with his independent film. His unique action style drew surprising box-office success for an independently-made 16mm film. Without any formal education, RYOO worte, directed, acted in and even choreographed the action scenes in , is his first feature made with professionals from Chungmuro, the center of Korea's filmmaking. Furthermore, he pug up a unique genre called 'urban martial arts action' in his 2nd film. "Crying Fist" was one of the most anticipated films with the union of RYOO brothers and one of Korea's best actor CHOI Min-sik.

Source: HanCinema
Trivia
  • Brother of director Seung-wan Ryoo
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Bu-dang-geo-rae
  • 2010 Yongseoneun Eupda
  • 2008 Dachimawa Lee
  • 2008 Ra-deui-o De-i-jeu
  • 2006 Aachi & Ssipak
  • 2006 Gajokeui tansaeng
  • 2006 Sasaeng gyeoldan
  • 2005 Yasuwa minyeo
  • 2005 Jumeogi unda
  • 2004 Arahan jangpung daejakjeon
  • 2004 Haetbit ssodajida
  • 2002 Pumhaeng zero
  • 2002 Godok
  • 2002 Mudjima Family
  • 2002 Boksuneun naui geot
  • 2002 Pido nunmuldo eobshi
  • 2001 Killerdeului suda
  • 2001 Waikiki beuladeoseu
  • 2000 Jukgeona hokeun nabbeugeona
  • 1998 Dachimawa lee

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Рю Сын Бом , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Family TiesFamily Ties

Семейные Узы

Gajokeui Tansaeng

в роли Sun-kyung's ex-boyfriedn

Год: 2006

Bloody TieBloody Tie

Кровная Связь

Sasaeng Gyeoldan

в роли Sang-do

Год: 2006

Crying FistCrying Fist

Кричащий Кулак

Jumeogi Unda

в роли Yoo Sang-hwan

Год: 2005

Urban Martial Arts ActionUrban Martial Arts Action

Арахан

Arahan Jangpung Daejakjeon

в роли Sang-hwan

Год: 2004

Sympathy for Mr. VengeanceSympathy for Mr. Vengeance

Сочувствие Господину Месть

Boksuneun Naui Geot

в роли Retarded Boy at River

Год: 2002

Guns and TalksGuns and Talks

Болтливые Киллеры

Killerdeului Suda

Год: 2001




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности