Nokubo, Naoki
imdb_iconэта персона на IMDb

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Нокубо Наоки

[ Nokubo, Naoki ]
Общая информация
Русская транскрипция: Нокубо Наоки [транслитерация каны по системе Поливанова]
Имя на родном языке: 野久保直樹 (のくぼ なおき)
Фамилия: Нокубо
Страна: Япония
Дата рождения: четверг, 14 мая, [35 лет]
Агенство: Watanabe
Биография

Нокубо Наоки (NOKUBO Naoki / 野久保直樹 / のくぼ なおき) — японский актёр, родился в четверг, 14 мая, 1981 года, в Сидзуоке, Япония.

  • He is 5' 9" tall (175cm) blood type is A.
  • His hobbies include walking and sports - especially baseball.
  • He once had bad eyesight and needed to wear glasses, but got Lasik surgery in 2006 to correct his vision.
  • He is prone to nosebleeds.
Trivia
  • Former Japan record holder in the "dynamic apnea without fins" (116m).
  • Candidate for draft list of Japanese professional baseball team "Chunichi Dragons".
  • Has worked as a doorman at Prada boutique in Aoyama, Tokyo.
  • Had been having poor eyesight but underwent LASIK surgery to correct in September, 2006.
  • Has faced off with Daisuke Matsuzaka when he was junior high school student, and hit a double.
  • He is a chocolate addict, and "Black Thunder" (cocoa flavored crunch chocolate bar) is his favorite.
  • His family dog's name is "J
Фильмография
Как актер:
  • Shokora
  • 2009 Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô
  • 2009 Nihonshi sasupensu gekijô
  • 2009 Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi
  • 2008 Panda ga machi ni yatte kuru
  • 2008 Honto ni atta kowai hanashi: Natsu no tokubetsu hen 2008
  • 2008 Odaiba tantei Shûchishin: Hexagon satsujin jiken
  • 2008 Towairaito shindorômu: Deddo kurûzu
  • 2007 Yumeji
  • 2007 Joshi ana icchokusen!
  • 2007 Sunadokei
  • 2007 Arakure Knight
  • 2007 Kira kira kenshûi
  • 2006 Regatta: Kimi to ita eien
  • 2006 Yaoh
  • 2005 Jôoh
  • 2005 Koakuma na onna ni naru hôhô
  • 2005 Hoshi ni negaio: 7jô ma de umareta 410man no hoshi
  • 2005 Waterboys 2005 Natsu
  • 2005 H2: Kimi to itahibi
  • 2004 Mother & Lover
Играет себя:
  • 2009 FNS no hi 26 jikan terebi 2009 chô egao parêdo: Bakushô! Odaiba gasshuku!!
  • 2009 Quiz! Hexagon II: Quiz Parade
  • 2009 Za, besuto hausu 123
  • 2009 Gyoretsuno dekiru horitsu sodanjo
  • 2009 Waratte iitomo!
  • 2009 Ki ni naru ko chan
  • 2009 Ajian sumairu
  • 2008 Panda ga machi ni yatte kuru special
  • 2008 Kaminuma Emiko no oshaberi kukkingu
  • 2007 Kujira no oyako to deatta! Tahiti Rurutu tô: Ao no rakuen no monogatari
  • 2007 Quiz Presen Variety: Q sama!!

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Naoki Nokubo at Eiga
ссылка на: http://eiga.wikia.com/wiki/Naoki_Nokubo
Naoki Nokubo at Japanese Wikipedia
ссылка на: http://ja.wikipedia.org/wiki/%E9%87%8E%E4%B9%85%E4%BF%9D%E7%9B%B4%E6%A8%B9

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Нокубо Наоки , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Night KingNight King

Властелины Ночи

Yaoh

Год: 2006

Days with You, TheDays with You, The

Время С Тобой

H2: Kimi to Itahibi

в роли Ôдзора Такэути
(8 episodes, 2005)

Год: 2005




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности