Mou, Tun Fei
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Mou Tun Fei

[ Mou, Tun Fei ]
Общая информация
Имя на родном языке: 牟敦芾
Фамилия: Mou
Другие имена: Mau Dui-Fai, Mou Tun-Fei, T.F. Mous, Tun-Fei Mou, Mou Dun Fei
Страна: Китай
Дата рождения: вторник, 13 мая, [75 лет]
Биография

Tun Fei Mou (MOU Tun Fei / 牟敦芾) — китайский режиссёр, родился во вторник, 13 мая, 1941 года, в Shandong, Китай.

Фильмография
Как актер:
  • 1980 Da she
  • 1968 Qing long zhen
Как режиссер:
  • 1995 Hei tai yang: Nan Jing da tu sha
  • 1995 Xue lian
  • 1988 Hei tai yang 731
  • 1983 Zi gu ying xiong chu shao nian
  • 1980 Da she
  • 1980 Da da xiao xiao yi jia chun
  • 1980 Die xian
  • 1980 Lian cheng jue
  • 1978 Lao guo jie
  • 1978 Bao jian ta
  • 1977 Xiang Gang qi an wu zhi: Jian mo
Как продюсер:
  • 1995 Hei tai yang: Nan Jing da tu sha
Играет себя:
  • 2010 Black Sunshine: Conversations with T.F. Mou
  • 1977 Ying zhao ming che

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

The Exploitation Cinema of T.F. Mou, by J.L. Carrozza
ссылка на: http://web.archive.org/web/20070927015308/http://www.kfccinema.com/column/exploitationcinema/exploitationcinema.html
«The man’s directed everything from romantic comedies to kung fu to hardcore pornography. He will forever be known, however, for being the man behind Men Behind the Sun, an absolutely grotesque, completely over the top piece of shock cinema revolving around the horrific experiments performed by the J...» (раскрыть)
T. F. MOUS - THE MAN BEHIND THE SUN, Interview by Donato Totaro
ссылка на: http://www.horschamp.qc.ca/9901/offscreen_columns/ManBehind1.html
«I learned my trade in Taiwan at The National Taiwan Film Arts School in the film department. I didn't take too many classes because at that time I was an assistant director on a Chinese propaganda film called Give Back My Country . Therefore, I was rarely seen in school, and also the teachers there ...» (раскрыть)

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Mou Tun Fei , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Black Sun: The Nanking MassacreBlack Sun: The Nanking Massacre

Черное Солнце: Бойня В Нанкине

Hei Tai Yang Nan Jing Da Tu Sha

режиссёр

Год: 1995

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности