Mars
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
С днем рождения:

С днем рождения:

Furuta, Arata
ФУРУТА Арата

古田新太
1965-12-03
Chan, Jaycee
Chan Jaycee

房祖明
1982-12-03
Tan, Alexi
Tan Alexi

陈奕利
1968-12-03
Leung, Sammy
Leung Sammy

森美
1973-12-03
Takaoka, Saki
ТАКАОКА Саки

高岡早紀
1972-12-03

Mars

[ Mars ]
Общая информация
Имя на родном языке: 火星 / Chiang Wing Fat / Sing Feng / Fo Sing
Страна: Гонконг
Дата рождения: воскресенье, 28 февраля, [62 года]
Биография

Mars ( / 火星 / Chiang Wing Fat / Sing Feng / Fo Sing) — гонконгский актёр, родился в воскресенье, 28 февраля, 1954 года, в Гонконге.

Alternative names: Mars, Cheung Wing Fat, Feng Shing
Profession: Action Director, Assistant Action Director, Actor, Stuntman


In the 80's Mars became a fan favorite in Jackie Chan's stunt team and appeared in a number of his films either acting or doing stunt work. While growing up, he was a student at the Peking Opera School run by Madame Fan Fok-fa where he practiced from 5 in the morning till 9 at night. As a child he showed up in many films Monkey, Blue Skies and was one of the children in the King Hu classic Come Drink with Me (as were some of the 7 Little Fortunes). After leaving the school, he earned a reputation as one of the better stuntmen in the business.
 
Trivia
  • Member of the Jackie Chan Stuntman Team (Sing Ga Ban)
  • Student of Sifu Fan Fok-Fa in the Peking Opera School. His most famous mates were kung fu flicks legends Lam Ching-Ying, Chung Fat, Tai Po and stage actor John Lone.
  • Is Jackie Chan's best friend.
  • Senior member of both Jackie Chan's stuntmen association (Sing Kar Pan) and Sammo Hung's stuntmen association (Hung Kar Pan).
  • Was picked up by Bruce Lee to performs several stunts on Fist of Fury and Enter the Dragon.
  • His stage name, Mars, in Cantonese means "The Burning Star".
Фильмография
Как актер:
  • 1999 Sing yuet tung wa
  • 1998 Rush Hour
  • 1996 Wan choi ng fuk sing
  • 1995 Bao zha ling
  • 1994 Jui kuen II
  • 1994 Chen mo de gu niang
  • 1993 Chao ji ji hua
  • 1993 Zhong an zu
  • 1992 Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat
  • 1992 Shuang long hui
  • 1991 Haomen yeyan
  • 1990 Sheng zhan feng yun
  • 1990 Wu tai jie mei
  • 1989 Ji ji
  • 1989 Shen yong fei hu ba wang hua
  • 1988 Ging chaat goo si juk jaap
  • 1988 Ba wong fa
  • 1987 'A' gai wak juk jap
  • 1986 Nui ji za pai jun
  • 1986 Gui meng jiao
  • 1985 Ging chat goo si в роли Kim
  • 1984 Shen yong shuang xiang pao
  • 1984 Za jia xiao zi
  • 1983 'A' gai wak
  • 1983 Qi mou miao ji: Wu fu xing
  • 1983 Jui gwai chat hung
  • 1982 Long xiao ye
  • 1981 Fei dao you jian fei dao
  • 1980 Ti guan
  • 1980 She mao ho hun hsing
  • 1980 Shi di chu ma
  • 1979 Wu zhao sheng you zhao
  • 1979 Yi dan er li san gong fu
  • 1979 Hao xia
  • 1979 Xing mu zi gu huo zhao
  • 1979 Fa qiong e
  • 1979 Wu ming xiao zu
  • 1979 Shen tou miao tan shou duo duo
  • 1979 Bo ming chan dao duo ming qiang
  • 1978 Lang tzu yi chao
  • 1978 Fei Lung gwoh gong
  • 1978 Game of Death
  • 1978 Nan yang tang ren jie
  • 1978 Diao nu
  • 1978 Lao hu tian ji
  • 1977 Bei po
  • 1977 Fa qian han
  • 1977 Si da men pai
  • 1977 Gong fu xiao zi
  • 1977 San De huo shang yu Chong Mi Liu
  • 1976 Li Xiao Long zhuan qi
  • 1975 Zhong lie tu
  • 1974 Yang chi
  • 1974 Dynamite Brothers
  • 1974 Si wang tiao zhan
  • 1973 Crash! Che botte strippo strappo stroppio
  • 1973 Yi wang da shu
  • 1973 Xiao tou dou da zei
  • 1973 Xiao lao hu
  • 1973 Shi po tian jian
  • 1973 Tou du ke
  • 1973 Qi lin zhang
  • 1973 Xiao za zhong
  • 1973 Mai fu
  • 1972 Hei dian
  • 1972 Ying han
  • 1972 Tang ran ke
  • 1972 Jing wu men
  • 1972 Jin xuan feng
  • 1971 Guang dong xiao lao hu
  • 1968 Jin yan zi
  • 1967 Dubei dao
  • 1966 Da zui xia
  • 1966 Xi you ji
Как продюсер:
  • Life on Mars
(другие роли):
  • 1985 The Protector
Играет себя:
  • 1999 Jackie Chan: My Stunts
  • 1993 Wolf-Hunt

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Mars , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Drunken Master IIDrunken Master II

Пьяный Мастер 2

Jui Kuen II

Год: 1994

Twin DragonsTwin Dragons

Близнецы Драконы

Shuang Long Hui

в роли Goon (uncredited)

Год: 1992

Police Story 2Police Story 2

Полицейская История 2

Ging Chaat Goo Si Juk Jaap

в роли Kim

Год: 1988

Project A IIProject A II

Операция 'А' II

A Gai Waak Juk Jaap

в роли Mao's Sidekick No 1

Год: 1987

Police StoryPolice Story

Полицейская История

Ging Chaat Goo Si

в роли Kim

Год: 1985

Project AProject A

Операция 'А'

A Gai Waak

в роли Jaws

Год: 1983

Winners And SinnersWinners And Sinners

Победители И Грешники

Wu Fu Xing

в роли Robber

Год: 1983

Dragon LordDragon Lord

Лорд Дракон

Long Xiao Ye

в роли Cowboy

Год: 1982

Young Master, TheYoung Master, The

Молодой Мастер

Shi Di Chu Ma

Год: 1980

Fist of FuryFist of Fury

Кулак Ярости

Jing Wu Men

в роли (uncredited)

Год: 1972

Master with Cracked FingersMaster with Cracked Fingers

Мастер Со Сломанными Пальцами

Guang Dong Xiao Lao Hu

в роли (as Fo Sing)

Год: 1971




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности