Leung, Siu-Lung
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
С днем рождения:

С днем рождения:

Ng, Ting Yip
Ng Ting Yip

吳廷燁
1960-12-02
Cheung, Nick
Cheung Nick

張家輝
1967-12-02
Liang, Yueyun
Liang Yueyun

梁月雲
1968-12-02
He, Mei-Tian
He Mei-Tian

何美钿
1975-12-02

Leung Siu-Lung

[ Leung, Siu-Lung ]
Общая информация
Имя на родном языке: Bruce Leung
Фамилия: Leung
Страна: Гонконг
Дата рождения: [68 лет]
Место рождения: Гонконг
Биография

Siu-Lung Leung (LEUNG Siu-Lung / Bruce Leung) — гонконгский актёр, родился в 1948 году, в Гонконге.

Alternative names: Bruce Leung Siu Lung, Leung Siu Lung, Bruce Liang, Bruce Liang Siu Lung
Profession: Director, Action Director, Actor, Stuntman

Trivia
  • Brother of Kuang Hsiung and Ten Kid Leung
  • He was one of the biggest stars in Asian martial-arts films when, in the early 1980s, he took a trip to mainland China, which had banned his films, to try to persuade them to lift the ban. Upon his return he discovered that his fans, especially in Taiwan, did not appreciate what they saw as his "sucking up" to the Red Chinese government and many stopped going to his movies. He found work increasingly difficult to obtain, and by 1988 his career was over. He didn't make another film until 2004.
Фильмография
Как актер:
  • 2012 Yut doi jung si
  • 2010 Da lui toi
  • 2010 Yuet gwong bo hup
  • 2009 Gong fu chu shen
  • 2008 Sasori
  • 2007 Shamo
  • 2004 Kung fu
  • 1988 Meng gui fo tiao qiang
  • 1988 Mong gwai yee yuen
  • 1987 Ying hung ho hon
  • 1987 Vampires Live Again
  • 1985 Eight Diagram Cudgel
  • 1982 Bong ju
  • 1982 Huo Yuan-Jia
  • 1982 Ruthless Revenge
  • 1981 Nui wor hang dong
  • 1981 Fei dao you jian fei dao
  • 1981 Shen wei san meng long
  • 1980 Xi gan xian
  • 1980 Dai noi kwan ying
  • 1980 The Story of a Refugee
  • 1980 Wu shi, hua dan, da liu mang
  • 1979 Xing mu zi gu huo zhao
  • 1979 Shi er tan tui
  • 1979 Da jiao tou yu sao niang zi
  • 1979 Diao qin shuang jue
  • 1979 Guang Dong shi hu
  • 1979 He quan
  • 1979 Karate sabuk hitam
  • 1978 E yu tou hei sha xing
  • 1978 Fei du juan yun shan
  • 1978 Guo jiang long du chuang hu xue
  • 1977 Po jie
  • 1977 Huang fei hong si da di zi
  • 1977 Li san jiao wei zhen di yu men в роли Bruce Lee
  • 1976 Qi bai wan yuan da jie an
  • 1976 San sha ben tan xiao fu xing
  • 1975 Sheng long huo hu xiao ying xiong
  • 1975 Xiang Gang chao ren
  • 1975 Hong Kong chiu yan dai po chui fa don
  • 1975 Shen quan fei long
  • 1974 Xiangang xiao jiao fu
  • 1974 Shen long xiao hu chuang jiang hu
  • 1973 Shuang long chu hai
  • 1973 Nu ying xiong fei che duo bao
  • 1973 Meng hu xia shan
  • 1972 Huang se sha shou
  • 1972 E hu kuang long
  • 1972 He qi dao
  • 1972 Tie zhang xuan feng tui
  • 1972 Tao qi gong zhu
  • 1971 Feng Fei Fei
  • 1971 Tian long ba jiang
(другие роли):
  • 1980 Wu shi, hua dan, da liu mang
  • 1979 Karate sabuk hitam
  • 1975 Do ren tou

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Leung Siu-Lung , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
ShamoShamo

Шамо

Shamo

Год: 2007

Kung Fu HustleKung Fu Hustle

Кунг-Фу Хастл

Kung Fu Hustle (Gong Fu)

в роли The Beast

Год: 2004

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности