Lee, Angelica
imdb_iconэта персона на IMDb
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии
С днем рождения:

С днем рождения:

Ng, Ting Yip
Ng Ting Yip

吳廷燁
1960-12-02
Cheung, Nick
Cheung Nick

張家輝
1967-12-02
Liang, Yueyun
Liang Yueyun

梁月雲
1968-12-02
He, Mei-Tian
He Mei-Tian

何美钿
1975-12-02

Lee Angelica

[ Lee, Angelica ]
Общая информация
Имя на родном языке: 李心潔
Фамилия: Lee
Страна: Гонконг
Дата рождения: пятница, 23 января, [40 лет]
Биография

Angelica Lee (LEE Angelica / 李心潔) — гонконгская актриса, родилась в пятницу, 23 января, 1976 года, в Малазии.

  • Profession: Actress and singer
  • Height: 163cm
  • Weight: 46kg
  • Star sign: Aquarius
Trivia
  • A Malaysian songbird, made good in Taiwan. Now a successful singer-actress in Hongkong and Taiwan.
  • She won the Best Actress awards for The Eyes in 2003 at Hong Kong Film Festival, Hong Kong Golden Bauhinia Awards and Taiwan Golden Horse Awards, making her one of the rare triple winning movie awards winner.
  • She is among the very few Asian artists to be awarded as Berlin Film Festival Best Newcomer Awards in 2001 for her role at Betel nut Beauty.
  • She speaks five languages and dialects: Mandarin, Hokkien, Malay, Cantonese and English.
  • She is engaged to director Oxide Pang.
  • In 2003, she was voted as one of the most outstanding Malaysian Youth.
Фильмография
Как актриса:
  • 2008 Sam hoi tsam yan
  • 2007 Mini в роли Mini
  • 2007 Zhan. gu
  • 2007 Ye ming
  • 2006 Gwai wik
  • 2005 Gu lian hua
  • 2005 Saam cha hau
  • 2004 A1 tou tiao
  • 2004 Jiu ming
  • 2004 20 30 40
  • 2003 Gam gai 2
  • 2003 Lu bin xun piao liu ji
  • 2002 Gin gwai в роли Wong Kar Mun
  • 2002 Seung fei
  • 2001 Ai ni ai wo
  • 1999 Yeung gwong ging chaat

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Профайл на Sina
ссылка на: http://ent.sina.com.cn/s/h/f/lixj

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Lee Angelica , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Drummer, TheDrummer, The

Барабанщик

Zhan. Gu

в роли Hong Dou

Год: 2007

DivergenceDivergence

Отклонение

Saam Cha Hau

в роли Su Fong / Amy (as Sinje Lee)

Год: 2005

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности