Lai, Yiu-Cheung
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
С днем рождения:

С днем рождения:

Okamoto, Aya
ОКАМОТО Ая

岡本綾
1982-12-09
Lin, Shino
Lin Shino

林曉培
1973-12-09

Lai Yiu-Cheung

[ Lai, Yiu-Cheung ]
Общая информация
Имя на родном языке: 黎耀祥
Фамилия: Lai
Страна: Гонконг
Биография
Alternative names: Wayne Lai Yiu Cheung, Wayne Lai, Lai Yiu Cheung
Profession: Actor

Фильмография
Как актер:
  • 2010 Yat lou yau nei
  • 2010 Yuet gwong bo hup
  • 2010 72 ga cho hak
  • 2009 Laughing gor chi bin chit
  • 2009 Gaan kwok hiu hung
  • 2008 Gar ho yuet yuen
  • 2007 C+ jing taam
  • 2007 Mui dong bin wan si
  • 2007 Ying chai chip fook
  • 2007 Gun chung
  • 2006 Seung sing
  • 2006 Tin heng tse
  • 2006 Ngor yiu sing ming
  • 2006 Gau ngao gau
  • 2006 Sun jaat si mui 3
  • 2006 Chun tian hua hua tong xue hui
  • 2006 Jue shi hao qi
  • 2005 Ching din dai sing
  • 2005 Sik fat doi yin yan
  • 2005 Faan sun dai siu
  • 2005 Hung chak
  • 2005 Sau choi yu dze bing
  • 2004 Mak dau sin sang
  • 2004 Jing xin dong po
  • 2004 Daai baan taat yat chaan
  • 2004 Chor hong gil hung
  • 2003 Wo de po po Huang Fei Hong
  • 2003 Kei fung dik sau
  • 2003 Ngo yiu git fun
  • 2003 Dai yat dim dik tin hung
  • 2002 Yin doi fooi goo leung
  • 2002 Sam tiu
  • 2002 Haan chin ga chuk
  • 2002 Dong laam yan bin shing lui yan
  • 2002 Yat nguk taam chin yan
  • 2002 Fai seung hung che
  • 2002 Ngo oi ha yat cheung
  • 2002 Kap sze moon yat goh gei kooi
  • 2002 San chuen lao see III: Gwai leng chin sun
  • 2002 Wong gok boon suk siu lui
  • 2001 Ching mai chu gwat biu
  • 2001 Youling renjian
  • 2001 Lao fu zi
  • 2001 Troublesome Night 10
  • 2001 Guen see sin sang
  • 2001 15 sui boon
  • 2001 Yin yang lu jiu zhi ming zhuan qian qun
  • 2001 Tau hiu yan mat
  • 2001 Peng shi zhi sang jin tian liang
  • 2001 Heung Gong ju nam
  • 2000 Ching ham baak lok moon
  • 2000 Gau lung wong hau
  • 2000 Troublesome Night 7
  • 2000 Yuk mong hiu lit che
  • 2000 Gau geung ying ging
  • 2000 990714.com
  • 2000 Aau fung yee
  • 2000 Bao li xing jing
  • 1999 Ye cha
  • 1999 Sei yan bong ji chin lut gau sai
  • 1999 Muk lau hung gwong
  • 1999 Sun ga fat
  • 1999 Baau lit ying ging
  • 1999 Dak ging san yan lui
  • 1999 Joi gin a long
  • 1999 Troublesome Night 5
  • 1999 Aau cha yeung cho
  • 1999 Gui qing ni di hu
  • 1999 Gwai gam goh yan
  • 1999 Sat yip wong dai
  • 1999 Troublesome Night 6
  • 1999 Yee san
  • 1998 Aau yeung liu 4 yue gwai tung hang
  • 1998 Qing chun yuan zhu jiao ji
  • 1998 Fung wan: Hung ba tin ha
  • 1998 Sun faa sau si
  • 1998 Ya Li ba ba liang ge da dao
  • 1998 Dui bat hei dui laai
  • 1998 Fung lau 3 chong si
  • 1998 Laam yan hung lui yan home
  • 1998 Mei mong leung
  • 1998 Saai sau joi pau fan
  • 1997 Mei mei tin wong
  • 1997 Ngoi ngei ngoi do saat sei ngei
  • 1997 Yin Yang lu: Zhi wo zai ni zuo you
  • 1997 Jing zhuang nan xiong nan di
  • 1997 Kong bu ji
  • 1997 Maang gwai jut laai ok
  • 1997 Tin dei hung sam
  • 1996 Sai yau gei в роли Zhu Bajie
  • 1995 Sun diu hap lui
  • 1989 Fei fu kwan ying
  • 1988 Tian xia
  • 1988 Ying ging boon sik
  • 1987 Leng mooi jing juen
  • 1983 Shen tong shu yu xiao ba wang
Играет себя:
  • 2011 Ngo oi Heung Gong: Hoi sum man seoi
  • 1998 Hang wan bei kap

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Lai Yiu-Cheung , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Eye in the SkyEye in the Sky

Око Небесное

Gun Chung

в роли (as Lai Yiu Cheung)

Год: 2007

Dog Bite DogDog Bite Dog

Собака Кусает Собаку

Gau Ngao Gau

в роли Insp. Tang Wing Cheung (as Lai Yiu Cheung)

Год: 2006

A Chinese Tall StoryA Chinese Tall Story

Большая Китайская История

Ching Din Dai Sing

Год: 2005

Gen X CopsGen X Cops

Полиция Будущего

Dak Ging San Yan Lui (Tejing Xinrenlei)

в роли Inspector Tang

Год: 1999

Storm Riders, TheStorm Riders, The

Властелины Стихий

Fung Wan: Hung Ba Tin Ha

в роли Mud Buddha

Год: 1998

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности