Kwone, Sang-Woo
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
hancinema_iconэта персона на HanCinema
wiki_iconстатья в википедии

gallery_iconпостеры и фото

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Квон Сан У

[ Kwone, Sang-Woo ]
Общая информация
Русская транскрипция: КВОН Санъу (Квон Сан У) [по системе Концевича]
Имя на родном языке: 권상우 [?ㄱㅝㄴ ㅅㅏㅇ ㅇㅜ]
Романизация: Kwŏn Sang'u [Маккюн — Райшауэр]    Gwon Sang-u [Новая]
Фамилия: КВОН
Другие имена: Kwon Sang-woo
Страна: Южная Корея
Дата рождения: четверг, 5 августа, [40 лет]
Биография

Квон Сан У (KWONE Sang-Woo / 권상우) — корейский актёр, родился в четверг, 5 августа, 1976 года, в Daejeon, Южная Корея.

Trivia
  • He graduated in HanNam University in Seoul, Korea. Gallery Faculty
  • Finish Military training in 2001, 15 days before he entered Korea showbiz, and film Song Hak-Rim in Volcano High.
  • Recruited to Korea Army for Military training in 1998, after 6 months of First Year of University.
  • First child expected to be delivered in Spring of 2009.
  • First son born (6-Feb-2009).
  • First son born (6 Feb, 2009).
  • Has an older brother but no sisters.
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Pohwasogeuro
  • 2009 Seulpeumboda deo seulpeun Iyagi
  • 2008 Sookmyeong
  • 2006 Cheongchun-manhwa
  • 2006 Ya-soo
  • 2005 Seulpeun yeonga
  • 2004 Shinbu sueob
  • 2004 Maljukgeori janhoksa
  • 2003 Donggabnaegi gwawoehagi
  • 2003 Tae-yang sok-eu-ro
  • 2003 Cheongookeui gyedan
  • 2002 Ildan dwieo
  • 2001 WaSanGo

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Biography at Koreanfilm.org
ссылка на: http://koreanfilm.org/actors2.html#kwonsw
«Kwon Sang-woo (b. August 5, 1976), the most visible example of the so-called "mom-zzang" (slang for "great body") movement, started his career as a fashion model in the late 1990s. His first acting experience was in the TV drama Delicious Proposal, and for the first few years of his entertainment ca...» (раскрыть)
Kwon Sang-woo profile and biography at YeinJee's Asian Journal
ссылка на: http://yeinjee.com/asianpop/kwon-sang-woo-profile-and-biography/
«Kwon Sang-woo worked as a model before making his acting debut in 2001. He started with some small roles in various movies and TV dramas before making his breakthrough in 2003 with movie “My Tutor Friend” and TV drama “Into the Sun”. Later that year he starred in TV drama “Stairway to Heaven”, al...» (раскрыть)

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Квон Сан У , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Running WildRunning Wild

Бешеный

Ya-Soo

в роли Jang Do-young

Год: 2006

Once Upon a Time in High SchoolOnce Upon a Time in High School

Однажды В Школе

Maljukgeori Janhoksa

в роли Hyeon-su

Год: 2004

My Tutor FriendMy Tutor Friend

Мой Друг - Репетитор

Donggabnaegi Gwawoehagi

в роли Ji-hoon

Год: 2003

Volcano HighVolcano High

Вулканический Удар

Wasango

в роли Song Hak-Rim

Год: 2001

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности