Kwok, Aaron
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Аарон Квок

[ Kwok, Aaron ]
Общая информация
Русская транскрипция: Аарон Квок
Имя на родном языке: 郭富城
Фамилия: Kwok
Другие имена: Gwok Fu Sing / Sing Sing
Страна: Гонконг
Дата рождения: вторник, 26 октября, [51 год]
Агенство: First Strong Workshop, Ltd.
Биография

Аарон Квок (KWOK Aaron / 郭富城 ) — гонконгский актёр, родился во вторник, 26 октября, 1965 года, в Гонконге.

  • Profession: Actor and singer
  • Height: 170cm
  • Weight: 64kg
  • Bloodtype: A
  • Star sign: Scorpio
  • Family: Two older brothers and an older sister
Notes:
  • His Chinese name was used as the city name in Eastern Hero; it was often mentioned during the show for comic relief.
  • Record label: Music Nation Group
Trivia
  • Began as a TV background dancer. Afterwards worked a couple of TV series in Hong Kong. He began his career as a Singer in Taiwan.
  • Posed for renowned Singaporean photographer Leslie Kee for Kee's 2006 charity photo-book "Super Stars", dedicated to the victims of the 2004 Asian tsunami disaster, which consists of photographs (mostly erotic) of 300 Asian celebrities by Kee.
Фильмография
Как актер:
  • 2012 Da nao tian gong
  • 2011 Love in Space
  • 2010 Mo shu wai zhuan
  • 2011 B+ jing taam
  • 2010 Chun sing gai bei
  • 2009 Fung wan II в роли Cloud
  • 2009 Saat yan faan
  • 2009 Baiyin diguo
  • 2007 C+ jing taam
  • 2006 Fu zi в роли Chow Cheung-sheng
  • 2005 Saam cha hau
  • 2004 Yau doh lung fu bong
  • 2004 Chung on chi ma gun
  • 2003 Love Under the Sun
  • 2001 Pa-la Pa-la ying ji fa
  • 2000 Leui ting jin ging в роли Darren Tong
  • 2000 Siu chan chan
  • 2000 Gong yuan 2000 AD
  • 1998 Fung wan: Hung ba tin ha в роли Striding Cloud
  • 1998 Ngon na ma dak lin na
  • 1996 Lang man feng bao
  • 1995 Xian yue piao piao
  • 1993 Jia ri qing wei le
  • 1993 Chik geuk siu ji
  • 1993 Chao ji xue xiao ba wang в роли Ryu
  • 1993 Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
  • 1993 Siu hap Cho Lau Heung
  • 1992 Ji Boy xiao zi zhi zhen jia wai long
  • 1992 Ban wo zong heng
  • 1992 Tong dang zhi jie tou ba wang
  • 1992 Qian mian tian wang
  • 1992 Tao xue ying xiong zhuan
  • 1992 Tian ruo you qing II: Zhi tian chang di jiu
  • 1992 Wei xian qing ren
  • 1992 Wu yi tan zhang Lei Luo zhuan zhi san
  • 1991 Gau yat: San diu hap lui
  • 1991 Haomen yeyan
  • 1991 Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan zhi er
  • 1991 Biu je, nei woon ye!
  • 1990 Xi huan de gu shi
  • 1989 Fei yue wei qiang
  • 1988 Tai ping tin kwok
  • 1988 Tian xia
  • 1988 Sai but dai tao
  • 2005 Saam cha hau
  • 2007 Naam yi boon sik
Как композитор:
  • 2005 Saam cha hau
  • 2007 Naam yi boon sik

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Sina
ссылка на: http://ent.sina.com.cn/s/h/f/gfc.html
Baidu
ссылка на: http://news.baidu.com/f/91/guofucheng.html
Официальный сайт
ссылка на: http://www.aaronkwokonline.com

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Аарон Квок , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
City Under SiegeCity Under Siege

Город в Осаде

Chun Sing Gai Bei

в роли Sunny

Год: 2010

After This Our ExileAfter This Our Exile

Отец И Сын

Fu Zi

в роли Chow Cheung-sheng

Год: 2006

DivergenceDivergence

Отклонение

Saam Cha Hau

в роли Suen Siu Yan

Год: 2005

Storm Riders, TheStorm Riders, The

Властелины Стихий

Fung Wan: Hung Ba Tin Ha

в роли Striding Cloud

Год: 1998

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности