Kimura, Yoshino
imdb_iconэта персона на IMDb
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Кимура Ёсино

[ Kimura, Yoshino ]
Общая информация
Русская транскрипция: Кимура Ёсино [транслитерация каны по системе Поливанова]
Транслитерация романизации: Кимура Ёшино
Имя на родном языке: 木村佳乃 (きむら よしの)
Фамилия: Кимура
Страна: Япония
Дата рождения: суббота, 10 апреля, [40 лет]
Место рождения: Токио, Япония
Агенство: Topcoat
Биография

Кимура Ёсино (KIMURA Yoshino / 木村佳乃 / きむら よしの) — японская актриса, родилась в субботу, 10 апреля, 1976 года, в Токио, Япония.

Yoshino is a popular movie and TV actress who also maintains a singing career. She has gained success by starring in a great number of TV dramas and commercials since her debut in 1996. Her acting range is quite broad, as she can handle different kinds of characters well. In 2004, Yoshino was appointed Goodwill Ambassador for the Visit Japan Campaign by the Minister of Land, Infrastructure and Transport. She played the role of Goodwill Ambassador for the Japan-Korea Visit Year 2005 with her Korean counterpart, Ms. Choi Ji Woo. She served as Tourism Goodwill Ambassador for the 2006 Japan-Australia Year of Exchange as well. add bio in russian
  • Profession: Actress and singer
  • Height: 169cm
  • Weight: 47kg
  • Bloodtype: A
  • Star sign: Aries
  • University: Seijo University
Notes:
  • Languages: Japanese and English
  • Her father is in the management of JAL.
  • Yoshino lived in New York for three years while she was a junior high school student due to her father's job transfer. Upon returning to Japan, she joined an equestrian art club in high school and placed 4th in the Women's Junior Preliminary Contest, part of the All-Japan High School Equestrian Art Championships.
Trivia
  • Both parents were Japan Airlines employees; her first professional acting experience was a JAL commercial.
  • Was raised in London, England until she was three, and later lived in New York for several years in her teens.
  • Speaks fluent English.
  • Majored in English Literature at Seijo University.
  • Is athletic and an experienced horsewoman.
  • Dubbed Debra Messing's role for the Japanese version of Open Season (2006).
  • Played Li Gong's role of in the Japanese stage version of Ba wang bie ji (1993) in 2008.
  • Played Sally in the Japanese stage version of When Harry Met Sally... (1989) in 2002.
  • Dubbed Angelina Jolie 's role for the Japanese version of Kung Fu Panda (2008).
  • Auditioned for a role of Chiyo / Sayuri in Memoirs of a Geisha (2005), but lost out to Ziyi Zhang.
Фильмография
Как актриса:
  • 2011 Majutsu wa sasayaku
  • 2011 Namae wo nakushita onnatachi
  • 2011 Gift
  • 2010 Kingu gêmu
  • 2010 Keishichô keizoku sôsahan
  • 2010 Kokuhaku
  • 2010 Nakanai to kimeta hi
  • 2009 Happî bâsudê
  • 2009 Kirâ vâjin rôdo
  • 2009 Yakô no kaidan
  • 2009 Ani kaeru
  • 2009 Daremo mamorenai
  • 2009 Tenchijin
  • 2008 Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
  • 2008 Reiton kyôju to saigo no jikan ryokô
  • 2008 Jirochô sangokushi
  • 2008 Orochi
  • 2008 Dare mo mamotte kurenai
  • 2008 Blindness в роли First Blind Man's Wife
  • 2008 Aibô: Gekijô-ban - Zettai zetsumei! 42.195km Tôkyô Biggu Shiti Marason
  • 2008 Zenzen daijobu
  • 2007 Sukiyaki Western Django
  • 2007 Densen uta
  • 2007 Kantoku · Banzai!
  • 2007 Teresa ten monogatari: Watashi no ie ha yama no mukô
  • 2007 Serendippu no kiseki
  • 2007 Masters of Horror
  • 2006 Sakuran
  • 2006 Bakkudansâzu!
  • 2006 PS: Rashômon
  • 2006 Rondo
  • 2005 Nezu no ban
  • 2005 Yonimo kimyô na monogatari: Aki no tokubetsu hen
  • 2005 Semishigure
  • 2005 Sokoku
  • 2005 Koini ochitara
  • 2005 Ichigo no kakera
  • 2005 Jiyû ren'ai
  • 2004 Kanojo ga shinjatta.
  • 2003 Ashura no gotoku
  • 2003 Niko niko nikki
  • 2003 Fune o oritara kanojo no shima
  • 2002 Rimôto
  • 2002 Mohou-han
  • 2002 Nagoya butsudan monogatari
  • 2001 Hashire! Ichiro
  • 2001 Yome wa mitsuboshi
  • 2000 Aibô
  • 2000 Isola: Tajuu jinkaku shôjo
  • 2000 Love Complex
  • 1999 Pâfekuto rabu!
  • 1999 Over Time
  • 1998 Seikimatsu no uta
  • 1997 Shitsurakuen
  • 1996 Shôta no sushi
Играет себя:
  • 2011 The 34th Annual Japan Academy Awards
  • 2008 Bokura no jidai
  • 2008 Forever
  • 2006 Smap×Smap
  • 2002 Dômoto tsuyoshi no shôjiki shindoi

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Официальный сайт
ссылка на: http://www.kimura-yoshino.com/

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Кимура Ёсино , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
ConfessionsConfessions

Признания

Kokuhaku

в роли Naoki's mother

Год: 2010

Suicide Song, TheSuicide Song, The

Cуицидальная Песня

Densen Uta

в роли Ранко Кабураги

Год: 2007

Sukiyaki Western DjangoSukiyaki Western Django

Сукияки-Вестерн: Джанго

Sukiyaki Western Django

Год: 2007

SakuranSakuran

Сакуран

Sakuran

в роли Такао

Год: 2006

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности