Kikuchi, Rinko
imdb_iconэта персона на IMDb
d-addicts_iconэта персона на d-addicts
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Кикути Ринко

[ Kikuchi, Rinko ]
Общая информация
Русская транскрипция: Кикути Ринко [транслитерация каны по системе Поливанова]
Транслитерация романизации: Кикучи Ринко
Имя на родном языке: 菊地凛子 (きくち りんこ)
Фамилия: Кикути
Страна: Япония
Дата рождения: вторник, 6 января, [35 лет]
Агенство: Anore
Биография

Кикути Ринко (KIKUCHI Rinko / 菊地凛子 / きくち りんこ) — японская актриса, родилась во вторник, 6 января, 1981 года, в Минамигаоке, Хадано, Канагава Префектура.

  • Real Name: 菊地百合子 (きくち ゆりこ) / Kikuchi Yuriko
  • Profession: Actress and model
  • Height: 5' 6" (168cm)
  • Weight: 47kg
  • Bloodtype: A
  • Star sign: Capricorn
Notes:
  • Hobby: Listening to music
  • Specialty: Horseback riding, traditional Japanese dance, sign language, iado (swordsmanship), kyudo (archery), and motorcycling
Trivia
  • Measurements: 83 cm / 57 cm / 87 cm (1997 bio).
  • Made her stage debut in the play "Suigin" directed by Hidehisa Tachibana.
  • Is skilled in sword-fighting.
  • Is an accomplished motorcyclist and horseback rider.
  • One of eight actors of Asian descent nominated for an Academy Award in an acting category. The others are Miyoshi Umeki who won Best Supporting Actress nominated for Sayonara (1957), Sessue Hayakawa nominated for The Bridge on the River Kwai (1957), Mako nominated for The Sand Pebbles (1966), Ben Kingsley who won Best Actor for Gandhi (1982), Haing S. Ngor who won Best Supporting Actor for The Killing Fields (1984), Pat Morita nominated for The Karate Kid (1984), and Ken Watanabe nominated for The Last Samurai (2003).
  • Lives in central Tokyo with her long-time boyfriend, actor Federico Aletta.
  • Measurements: 32A-22-34 (Source: Celebrity Sleuth magazine).
  • Was named one of the Ten Actors to Watch by Variety Magazine (2007).
Фильмография
Как актриса:
  • 2012 47 Ronin
  • 2011 Ogawa no hotori
  • 2010 Sayonara, Robinson Kurûsô
  • 2010 Moteki
  • 2010 Noruwei no mori
  • 2010 Shanghai
  • 2009 Asaruto gâruzu
  • 2009 Liar Game
  • 2009 Saidoweizu
  • 2009 Map of the Sounds of Tokyo
  • 2008 Kiru
  • 2008 The Brothers Bloom в роли Bang Bang
  • 2008 Sukai kurora
  • 2007 Koi suru madori
  • 2007 Genius Party
  • 2007 Zukan ni nottenai mushi
  • 2006 Umi de no hanashi
  • 2006 Warau Mikaeru
  • 2006 Babel в роли Chieko Wataya
  • 2005 Naisu no mori: The First Contact
  • 2005 Taga tameni
  • 2004 Survive Style 5+
  • 2004 69
  • 2004 Cha no aji
  • 2004 Riyû
  • 2004 Tori
  • 2002 Shiritsu tantei Hama Maiku: Namae no nai mori
  • 2001 Churasan
  • 2001 Drug
  • 2001 Sora no ana
  • 2001 Paradice
  • 2000 Sanmon yakusha
  • 1999 Ikitai
  • 1997 Gakkô no kaidan F
  • 2008 The Brothers Bloom
  • 2010 Jônetsu tairiku
  • 2009 Another Sky
  • 2009 Cinema 3
  • 2008 Miradas 2
  • 2008 Bokura no jidai
  • 2008 Waratte iitomo!
  • 2007 TalkAsia
  • 2007 2007 AZN Asian Excellence Awards
  • 2007 The 79th Annual Academy Awards
  • 2007 The 64th Annual Golden Globe Awards
  • 2008 Oscar, que empiece el espectáculo
Как композитор:
  • 2008 The Brothers Bloom
  • 2010 Jônetsu tairiku
  • 2009 Another Sky
  • 2009 Cinema 3
  • 2008 Miradas 2
  • 2008 Bokura no jidai
  • 2008 Waratte iitomo!
  • 2007 TalkAsia
  • 2007 2007 AZN Asian Excellence Awards
  • 2007 The 79th Annual Academy Awards
  • 2007 The 64th Annual Golden Globe Awards
  • 2008 Oscar, que empiece el espectáculo
Играет себя:
  • 2010 Jônetsu tairiku
  • 2009 Another Sky
  • 2009 Cinema 3
  • 2008 Miradas 2
  • 2008 Bokura no jidai
  • 2008 Waratte iitomo!
  • 2007 TalkAsia
  • 2007 2007 AZN Asian Excellence Awards
  • 2007 The 79th Annual Academy Awards
  • 2007 The 64th Annual Golden Globe Awards
  • 2008 Oscar, que empiece el espectáculo

Видеоролики

Ссылки на другие ресурсы

Rinko Kikuchi at Eiga
ссылка на: http://eiga.wikia.com/wiki/Rinko_Kikuchi
Статья в японской Википедии
ссылка на: http://ja.wikipedia.org/wiki/%E8%8F%8A%E5%9C%B0%E5%87%9B%E5%AD%90
Официальный сайт
ссылка на: http://www.anore.co.jp/rinko/
Interview with Rinko Kikuchi at Dark Horizons
ссылка на: http://www.darkhorizons.com/news06/kikuchi.php
Rinko Kikuchi at the Internet Movie Database
ссылка на: http://www.imdb.com/name/nm1946248/
Interview with Rinko Kikuchi at Midnight Eye
ссылка на: http://www.midnighteye.com/interviews/rinko_kikuchi.shtml

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Кикути Ринко , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Sixty NineSixty Nine

69

69

Год: 2004

Taste of Tea, TheTaste of Tea, The

Вкус Чая

Cha No Aji

в роли (as Yuriko Kikuchi)

Год: 2004

Survive Style 5+Survive Style 5+

Манера Выживать 5+

Survive Style 5+

Год: 2004

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности