Jia, Zhang Ke
imdb_iconэта персона на IMDb

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Jia Zhang Ke

[ Jia, Zhang Ke ]
Общая информация
Имя на родном языке: 贾樟柯
Фамилия: Jia
Другие имена: Jia Zhangke
Страна: Китай
Дата рождения: среда, 27 мая, [46 лет]
Биография

Zhang Ke Jia (JIA Zhang Ke / 贾樟柯) — китайский актёр и режиссёр и сценарист, родился в среду, 27 мая, 1970 года, в Fenyang, Shanxi, Китай.

Trivia
  • Member of the jury of BigScreen Italia Film Festival 2006, Kunming, Yunnan, China
  • As his grandfather had worked as a surgeon in Europe, the family was sent to Fenyang, a small rural town in the Shanxi province, where he was born.
  • Considered a leading figure of the "Sixth Generation" of Chinese directors.
  • During a press conference at the 61st Cannes Film Festival for Er shi si cheng ji (2008), Zhang Ke Jia, Joan Chen and Tao Zhao observed a minute of silence in memory of the victims of the 2008 devastating earthquake in China. The film was shot in Chengdu, in Sichuan province where the earthquake struck.
Фильмография
Как актер:
  • 2006 Xue zhan dao di
  • 2002 Ren xiao yao
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 1995 Xiaoshan huijia
  • 2008 Cinema 3
Как режиссер:
  • 2010 Hai shang chuan qi
  • 2009 Shi nian
  • 2008 Stories on Human Rights
  • 2008 Heshang aiqing
  • 2008 Er shi si cheng ji
  • 2007 Women de shi nian
  • 2007 Wuyong
  • 2006 Dong
  • 2006 Sanxia haoren
  • 2004 Shijie
  • 2002 Ren xiao yao
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 2000 Zhantai
  • 1998 Xiao Wu
  • 1995 Xiaoshan huijia
  • 2010 Hai shang chuan qi
  • 2009 Shi nian
  • 2008 Er shi si cheng ji
  • 2007 Women de shi nian
  • 2006 Dong
  • 2006 Sanxia haoren
  • 2004 Shijie
  • 2002 Ren xiao yao
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 2000 Zhantai
  • 1998 Xiao Wu
  • 1995 Xiaoshan huijia
  • 2008 Dangkou
  • 2008 Er shi si cheng ji
  • 2006 Sanxia haoren
  • 2006 Lai xiao zi
  • 2003 Mingri tianya
  • 1998 Xiao Wu
  • 2007 Wuyong
  • 2006 Dong
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 2006 Xue zhan dao di
  • 2002 Ren xiao yao
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 1995 Xiaoshan huijia
  • 2008 Cinema 3
Как продюсер:
  • 2008 Dangkou
  • 2008 Er shi si cheng ji
  • 2006 Sanxia haoren
  • 2006 Lai xiao zi
  • 2003 Mingri tianya
  • 1998 Xiao Wu
  • 2007 Wuyong
  • 2006 Dong
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 2006 Xue zhan dao di
  • 2002 Ren xiao yao
  • 2001 Gong gong chang suo
  • 1995 Xiaoshan huijia
  • 2008 Cinema 3
Играет себя:
  • 2008 Cinema 3

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Jia Zhang Ke , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Unknown PleasuresUnknown Pleasures

Неизведанные Радости

Ren Xiao Yao

сценарист/режиссёр/в роли Man singing in street (uncredited)

Год: 2002

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности