Ge, You
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Ge You

[ Ge, You ]
Общая информация
Имя на родном языке: 葛优
Фамилия: Ge
Страна: Китай
Дата рождения: пятница, 19 апреля, [59 лет]
Место рождения: Пекин
Биография

Один из самых известных комедийных актеров в Китае.

Trivia
  • He is one of China's most famous actors. He is most known for his roles in comedies. But also adept in dramatic roles as shown in Huozhe (To Live), which won him the Best Actor award at the Cannes Film Festival.
  • Has an intense fear of flying which prevented him from joining most of the leads and Director Feng at international film festivals in Cannes and Venice to promote Ye Yan (The Banquet 2006). And yet, back in mid-September, he somehow overcame this fear to make the short one-hour hop from Hong Kong to Taiwan, though photos taken upon arrival at the airport clearly showed that it took something of a toll on him.
  • His father, Cunzhuang Ge, is also a famous actor in China.
  • He has no children.
  • Since 1997, he has been partnering with director Xiaogang Feng in numerous blockbusters in China.
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Fei Cheng Wu Rao 2
  • 2010 Sacrifice
  • 2010 Let the Bullets Fly
  • 2010 Shanghai Blue
  • 2009 Jian guo da ye
  • 2009 Gasp
  • 2008 Fei Cheng Wu Rao
  • 2008 Tao hua yun
  • 2006 Ye yan в роли Emperor Li
  • 2006 Shanghai Red
  • 2005 Zhixi
  • 2004 Tian xia wu zei
  • 2003 Shou ji
  • 2003 Ka la shi tiao gou
  • 2001 Da wan
  • 2001 Hu die de wei xiao
  • 1999 Mei wan mei liao
  • 1998 Bu jian bu san
  • 1997 Ban sheng yuan
  • 1997 You hua hao hao shuo
  • 1997 Jiafang yifang
  • 1996 Qin song в роли Gao Jianli
  • 1996 San tau jin zi lei saam
  • 1994 Huozhe в роли Xu Fugui
  • 1994 Tian sheng dan xiao
  • 1993 Wo ai wo jia
  • 1993 Ba wang bie ji
  • 1993 Da Sa Ba
  • 1993 Xiao shi de nu ren
  • 1993 Bian ji bu de gu shi
  • 1992 Li hun da zhan
  • 1992 Shang yi dang
  • 1991 Xin chao gu niang
  • 1991 Jue zhan zhi hou
  • 1991 Lie huo jin gang
  • 1991 Woman-Taxi-Woman
  • 1991 Guo nian
  • 1991 Xi ju ming xing
  • 1990 Wei cheng
  • 1989 Daihao meizhoubao
  • 1989 Wan zhu
  • 1989 Huang he yao
  • 1985 Shan de nu er
  • 2005 The 11th China Movie Awards
  • 1994 Wo ai wo jia
Играет себя:
  • 2005 The 11th China Movie Awards
  • 1994 Wo ai wo jia

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Ge You , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Banquet, TheBanquet, The

Банкет

Ye Yan

в роли Emperor Li

Год: 2006

A World Without ThievesA World Without Thieves

Мир Без Воров

Tian Xia Wu Zei

в роли Uncle Bill

Год: 2004




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности