Fung, Hak On
imdb_iconэта персона на IMDb
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Fung Hak On

[ Fung, Hak On ]
Общая информация
Имя на родном языке: 馮克安
Фамилия: Fung
Страна: Гонконг
Биография
Trivia
  • A descendant of Hong Kong show business family, character actor Fung Ko-An is the son of late veteran Cantonese opera actor Feng Feng and brother of 1960s era Hong Kong child actress Bo-Bo Fung.
Фильмография
Как актер:
  • 2010 Jin yi wei
  • 2008 Sing kung chok tse yee: Ngor but mai sun, ngor mai chi gung
  • 2007 Gong tau
  • 2007 Yan tsoi gong wu
  • 2006 Tin sun yut dui
  • 2006 Boon chui yan gaan
  • 2004 Kung fu
  • 2002 Baan sau chuk dak hin dui
  • 1992 Shuang long hui
  • 1992 Lit foh ching sau
  • 1984 Da xiao bu liang
  • 1983 Fei xiang guo he
  • 1981 Lao shu jie
  • 1979 Wu zhao sheng you zhao
  • 1979 Lao shu la gui
  • 1979 Gui ying shen gong
  • 1978 Gui ma gong fu
  • 1978 Nan yang tang ren jie
  • 1978 Lao hu tian ji
  • 1977 To ching chien ko wu ching chien
  • 1977 Ren ce
  • 1977 Fa qian han
  • 1977 Si da men pai
  • 1976 Tien ya ming yue dao
  • 1976 Liu xing hu die jian
  • 1976 Pa kuo lien chun
  • 1976 Chuan ji fang shi yu
  • 1975 Shen da
  • 1975 Hong hai er
  • 1975 Hong quan xiao zi
  • 1975 Da ge Cheng
  • 1974 Shao Lin wu zu
  • 1974 Hong quan yu yong chun
  • 1974 The Legend of the 7 Golden Vampires
  • 1974 Peng you
  • 1974 Wu long jiao yi
  • 1974 A ngau yap sing gei
  • 1974 Fang Shi Yu
  • 1974 Fang Shiyu yu Hong Xiguan
  • 1974 Guai ren guai shi
  • 1973 Da zhang fu yu sao gua fu
  • 1973 Da dao Wang Wu
  • 1973 Xiao lao hu
  • 1973 Jing cha
  • 1973 Fen nu qing nian
  • 1972 Kuai huo lin
  • 1972 Bi hu
  • 1971 Shuang xia
  • 1971 Quan ji
  • 1971 Wu ming ying xiong
  • 1971 Da jue dou
  • 1971 Xin du bi dao
  • 1971 Lei ru fung
  • 1970 Xiao sha xing
  • 1970 Long hu dou
  • 1970 Shi san tai bao
  • 1970 Bao chou
  • 1969 Bao biao
  • 1962 Piu ling goo fung
Как режиссер:
  • 1988 Ling huan xiao jie
  • 1981 Lao shu jie

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Fung Hak On , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
14 Blades14 Blades

14 Клинков

Gam Yee Wai

Год: 2010

Kung Fu HustleKung Fu Hustle

Кунг-Фу Хастл

Kung Fu Hustle (Gong Fu)

в роли Harpist #2

Год: 2004

Twin DragonsTwin Dragons

Близнецы Драконы

Shuang Long Hui

Год: 1992

 




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности