Fai, Tony Leung Ka
imdb_iconэта персона на IMDb
cinemasia_iconэта персона на CinemAsia.Ru
hkcm_iconэта персона на HKCinemagic
wiki_iconстатья в википедии

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Тони Люн Ка Фай

[ Fai, Tony Leung Ka ]
Общая информация
Русская транскрипция: Тони Люн Ка Фай
Имя на родном языке: 梁家輝
Фамилия: Fai
Другие имена: Leung Kar Fai | Liang Chia Hui | Liang Jia Hui
Страна: Гонконг
Дата рождения: суббота, 1 февраля, [58 лет]
Место рождения: Гонконг
Биография

Тони Люн Ка Фай (FAI Tony Leung Ka / 梁家輝) — гонконгский актёр, родился в субботу, 1 февраля, 1958 года, в Гонконге.

Trivia
  • Married with twin daughters
  • After he graduated from college, he entered a training program for actors at the Hong Kong TVB Acting School. He dropped out after 9 months because he needed to make a living.
  • In 1984, the director Lee Hang-Sheng, who was the father of Leung's girlfriend at the time, cast him as the lead in his film "The Burning of the Imperial Palace." He walked away with the first Hong Kong film award for Best Actor from his performance.
  • Nominated for the best leading actor award at the Golden Horse Film Festival for Mandarin Chinese-language films for his role as a gangster in Triad movie Election.
Фильмография
Как актер:
  • 2011 Kiss, His First
  • 2011 Ngo oi Heung Gong: Hoi sum man seoi
  • 2010 Bruce Lee
  • 2010 Di Renjie
  • 2010 Yongxin tiao
  • 2009 Shi yue wei cheng в роли Chen Xiao-bai
  • 2009 Jian guo da ye
  • 2009 Iron Road
  • 2009 Gam chin dai gwok
  • 2008 Sam hoi tsam yan
  • 2007 Zhan. gu
  • 2007 Ping guo в роли Lin Dong
  • 2007 Sum seung si sing
  • 2007 Gun chung
  • 2005 San wa в роли William
  • 2005 Changhen ge
  • 2005 Hak se wui в роли Big D
  • 2005 Tai Hang shan shang
  • 2004 A1 tou tiao
  • 2004 Sam gang yi
  • 2004 Gaau ji
  • 2004 Chin gei bin 2: Fa dou daai jin
  • 2004 Yau doh lung fu bong
  • 2004 Tsui tsong aan chin yen
  • 2004 Ze go ah ba zan bau za
  • 2004 Sing gam do see
  • 2004 20 30 40
  • 2003 Chuet chung tit gam gong
  • 2003 Daai cheung foo
  • 2003 Luen seung ngei dik chong
  • 2002 Gam gai
  • 2002 Zhou Yu de huo che
  • 2002 Shuang tong
  • 2001 Gua Sha
  • 2000 Kong woo giu gap
  • 2000 Luen chin chung sing
  • 1999 Muk lau hung gwong
  • 1999 Tin seung yan gaan
  • 1997 Hak gam
  • 1997 Chong shang jiu chong tian
  • 1996 Ren yue huang hun
  • 1995 Nan Jing de ji du
  • 1995 Yi qian ling yi ye zhi meng zhong ren
  • 1995 Kuang ye sheng si lian
  • 1995 Ci Xi mi mi sheng huo
  • 1995 Yatgualingling tsik dongtin
  • 1994 Du shen 2 в роли Siu Fong-Fong
  • 1994 Qing ren de qing ren
  • 1994 Dung che sai duk в роли Huang Yao-shi
  • 1994 Hei bao tian xia
  • 1994 Nian nian you jin ri
  • 1994 Xin nan xiong nan di
  • 1994 Shen long du sheng zhi qi kai de sheng
  • 1994 Jie mei qing shen
  • 1994 Daai foo ji ga
  • 1994 Jin xiu qian cheng
  • 1994 Xin bian yuan ren
  • 1993 Ji jun sam sap lok gai ji Tau tin wun yat
  • 1993 Tian tai de yue guang
  • 1993 Zhui nan zi
  • 1993 Shen Jing Dao yu Fei Tian Mao
  • 1993 Qian wang qing ren
  • 1993 Sui woo juen ji ying hung boon sik
  • 1993 Se diu ying hung ji dung sing sai jau
  • 1993 Yun pei dung lung
  • 1993 Feng chen san xia
  • 1993 Da nao guang chang long
  • 1993 Mei gui mei gui wo ai ni
  • 1992 Wu du qing chou
  • 1992 Sun lung moon hak chan в роли Gwok Waai On
  • 1992 Huang Fei Hong xiao zhuan
  • 1992 92: Hak Mooi Gwai dui Hak Mooi Gwai
  • 1992 Yuen Ling-yuk
  • 1992 L'amant в роли The Chinaman
  • 1991 Haomen yeyan
  • 1991 Kei wong
  • 1991 Lan se pi li hou
  • 1991 Cai shu zhi heng sao qian jun
  • 1991 Hoyat gwan tsoi loi
  • 1991 Hun yin wu yu
  • 1991 Gui gan bu
  • 1991 Biao jie, ni hao ye!
  • 1991 Shen tan Ma Ru-Long
  • 1991 Kai ma m yik jo
  • 1991 Wo lao po wo xi ren
  • 1990 Ai zai bie xiang de ji jie
  • 1990 Tian luo di wang
  • 1990 Huang jia nu jiang
  • 1990 Huo shao dao
  • 1990 Gu huo da lu shi
  • 1989 Ying hung boon sik III jik yeung ji gor
  • 1989 Hap ga foon
  • 1989 San lang qi an
  • 1988 The Laser Man
  • 1988 Yan man ying hung
  • 1988 Chun qiu cha shi
  • 1987 Gam yuk fung wan в роли Lo Ka Yiu
  • 1987 Cheng shi li ren
  • 1987 Duo ming jia ren
  • 1986 Huo long в роли Puyi
  • 1985 Shui ngai miu si
  • 1984 Xue er
  • 1984 Gui xian ren
  • 1983 Huo shao yuan ming yuan
  • 1983 Chui lian ting zheng
  • 1999 Tin seung yan gaan
  • 1991 Kei wong
  • 2006 Fu zi
  • 2006 Ngor yiu sing ming
  • 2002 The Making of 'Double Vision'
  • 1995 Joe Bob's Drive-In Theater
Как продюсер:
  • 1999 Tin seung yan gaan
  • 1991 Kei wong
  • 2006 Fu zi
  • 2006 Ngor yiu sing ming
  • 2002 The Making of 'Double Vision'
  • 1995 Joe Bob's Drive-In Theater
Играет себя:
  • 2006 Ngor yiu sing ming
  • 2002 The Making of 'Double Vision'
  • 1995 Joe Bob's Drive-In Theater

Видеоролики

Поделитесь своими мыслями и мнением

Приветствуются ссылки на страницы, посвященные Тони Люн Ка Фай , фансайты, биографии, фотографии или видеоролики.

comments powered by Disqus
Фильмы

Фильмография

(неполная)
Bodyguards and AssassinsBodyguards and Assassins

Телохранители и Убийцы

Shi Yue Wei Cheng

в роли Chen Xiao-bai

Год: 2009

Eye in the SkyEye in the Sky

Око Небесное

Gun Chung

в роли Shan (as Tony Leung)

Год: 2007

Drummer, TheDrummer, The

Барабанщик

Zhan. Gu

в роли Kwan

Год: 2007

It's a Wonderful LifeIt's a Wonderful Life

Эта Удивительная Жизнь

Sum Seung Si Sing

в роли But Sau-kong - Stainless Steel

Год: 2007

Myth, TheMyth, The

Миф

San Wa

в роли William

Год: 2005

Three ExtremesThree Extremes

Три Экстрима

Saam Gaang Yi

в роли Lee (segment "Dumplings")

Год: 2004

Zhou Yu's TrainZhou Yu's Train

Поезд Чжоу Ю

Zhou Yu de Huo Che

в роли Chen Qing

Год: 2002

Island of FireIsland of Fire

Остров Огня

Huo Shao Dao

в роли Wei Wang/Andy

Год: 1990




©2010 asiacue.com — Обратная связьПолитика конфиденциальности