Testud, Sylvie
imdb_iconthis person at IMDb
wiki_iconarticle in wikipedia

November 11, ShoppingFestival

Crows are back!

 

Sylvie Testud

[ Testud, Sylvie ]
Profile and general info
Family name: Testud
Country: France
Birth date: Sunday, January 17, [45 years old]
Birth place: Lyon, Rhône, France
Bio
Sylvie Testud (TESTUD Sylvie) is a French actress, born on Sunday, January 17, 1971, in Lyon, Rhône, France .
Trivia
  • Her mother, an accountant, is Italian.
  • Studied acting at the Conservatoire Nationale d'Art Dramatique in Paris.
  • Resides in Paris with her son Rubin (born on 15 February 2005).
  • Supported Ségolène Royal's 2007 presidential campaign.
  • Learned German, sign language and playing the clarinet for her role in Jenseits der Stille (1996).
  • Grew up in the Croix-Rousse district of Lyon.
Filmography
As an actress:
  • 2011 Avant l'aube
  • 2010 Mumu
  • 2010 La rafle.
  • 2010 Sentiments provisoires
  • 2010 Biographie sans Antoinette
  • 2009 Louise Michel as Louise Michel
  • 2009 Lucky Luke as Calamity Jane
  • 2009 Lourdes
  • 2009 Je ne dis pas non
  • 2009 Gamines
  • 2009 Fuk sau
  • 2009 Le bonheur de Pierre
  • 2008 Marguerite ou La vie tranquille as Marguerite Duras
  • 2008 L'idiot as Daria Alexeïevna
  • 2008 Sagan
  • 2007 Ce que mes yeux ont vu
  • 2007 Mange, ceci est mon corps
  • 2007 La France
  • 2007 La môme as Mômone
  • 2006 L'héritage
  • 2005 La vie est à nous!
  • 2005 Les mots bleus
  • 2004 Victoire
  • 2004 Cause toujours!
  • 2004 Tout pour l'oseille
  • 2004 Demain on déménage
  • 2003 Der gläserne Blick
  • 2003 Dédales
  • 2003 Filles uniques
  • 2003 Stupeur et tremblements
  • 2002 Vivre me tue
  • 2002 Aime ton père
  • 2002 Tangos volés
  • 2002 Les femmes... ou les enfants d'abord...
  • 2002 Un moment de bonheur
  • 2002 Jedermanns Fest
  • 2001 Je rentre à la maison as Ariel
  • 2001 The Château
  • 2001 Julies Geist
  • 2001 Ce qui compte pour Mathilde
  • 2000 La chambre obscure
  • 2000 Les blessures assassines as Christine Papin
  • 2000 Sade
  • 2000 Faux contact
  • 2000 La captive
  • 2000 Scénarios sur la drogue
  • 1999 In Heaven
  • 1999 Pünktchen und Anton
  • 1999 Karnaval
  • 1999 Les pierres qui tombent du ciel
  • 1999 Marée haute
  • 1998 The Misadventures of Margaret
  • 1998 Sentimental Education
  • 1997 Flammen im Paradies
  • 1996 Jenseits der Stille
  • 1996 Love, etc.
  • 1995 Lettre ouverte à Lili
  • 1995 Le nid tombé de l'oiseau
  • 1995 Le plus bel âge...
  • 1995 Éternelles
  • 1995 Le serment d'Hippocrate
  • 1995 Délit mineur
  • 1994 Maries Lied: Ich war, ich weiß nicht wo
  • 1994 L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
  • 1993 Couples et amants
  • 1991 La violoniste
  • 2012 La vie d'une autre
  • 2009 Gamines
  • 1998 Je veux descendre
  • 2012 La vie d'une autre
  • 1998 Je veux descendre
  • 1999 Absolute Giganten
  • 1999 On n'est pas couché
  • 1999 Cinémas
  • 1999 Le grand journal de Canal+
  • 2009 Vie privée, vie publique
  • 2009 Vivement dimanche
  • 2009 Thé ou café
  • 2009 L'une chante, l'autre aussi
  • 2009 Tous au théâtre!
  • 2009 La nuit des Césars
  • 2007 20 heures le journal
  • 2006 Alain Corneau, du noir au bleu
  • 2005 La méthode Cauet
  • 2005 On a tout essayé
  • 2005 Tout le monde en parle
  • 2005 On ne peut pas plaire à tout le monde
  • 2003 En aparté
  • 2002 Un jour dans la vie du cinéma français
  • 2002 + de cinéma
  • 2001 Les acteurs anonymes
As a director:
  • 2012 La vie d'une autre
  • 1998 Je veux descendre
  • 1999 Absolute Giganten
  • 1999 On n'est pas couché
  • 1999 Cinémas
  • 1999 Le grand journal de Canal+
  • 2009 Vie privée, vie publique
  • 2009 Vivement dimanche
  • 2009 Thé ou café
  • 2009 L'une chante, l'autre aussi
  • 2009 Tous au théâtre!
  • 2009 La nuit des Césars
  • 2007 20 heures le journal
  • 2006 Alain Corneau, du noir au bleu
  • 2005 La méthode Cauet
  • 2005 On a tout essayé
  • 2005 Tout le monde en parle
  • 2005 On ne peut pas plaire à tout le monde
  • 2003 En aparté
  • 2002 Un jour dans la vie du cinéma français
  • 2002 + de cinéma
  • 2001 Les acteurs anonymes
Self:
  • On n'est pas couché
  • Cinémas
  • Le grand journal de Canal+
  • 2009 Vie privée, vie publique
  • 2009 Vivement dimanche
  • 2009 Thé ou café
  • 2009 L'une chante, l'autre aussi
  • 2009 Tous au théâtre!
  • 2009 La nuit des Césars
  • 2007 20 heures le journal
  • 2006 Alain Corneau, du noir au bleu
  • 2005 La méthode Cauet
  • 2005 On a tout essayé
  • 2005 Tout le monde en parle
  • 2005 On ne peut pas plaire à tout le monde
  • 2003 En aparté
  • 2002 Un jour dans la vie du cinéma français
  • 2002 + de cinéma
  • 2001 Les acteurs anonymes

Videos

Share your thoughts and opinions

Found links to Testud Sylvie profile, fansite, biography, photos or trailers? Your participation is appreciated.

comments powered by Disqus
Movies

Filmography

(partial)
VengeanceVengeance

Fu Chou

as Irene Thompson

Year: 2009

Fear and TremblingFear and Trembling

Stupeur Et Tremblements

as Amélie

Year: 2003




©2010 asiacue.com — Contact usPrivacy policy