imdb_iconthis person at IMDb
Today's birthdays

Today's birthdays

Seo, Won
Seo Won

서원
1979-11-26
Ono, Satoshi
Ono Satoshi

大野智
1980-11-26
Ono, Erena
Ono Erena

小野恵令奈
1993-11-26
Ichikawa, Kamejirô
Ichikawa Kamejirô

市川亀治郎
1975-11-26
He, Zhuoyan
He Zhuoyan

何琢言
1988-11-26

Denis Lavant

[ Lavant, Denis ]
Profile and general info
Family name: Lavant
Birth date: Saturday, June 17, [53 years old]
Birth place: Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine,
Bio
Filmography
As an actor:
  • 2010 Le petit poucet
  • 2011 L'oeil de l'astronome
  • 2010 Tandis qu'en bas des hommes en armes
  • 2010 Enterrez nos chiens
  • 2009 Obsession(s)
  • 2009 Les cow-boys n'ont pas peur de mourir
  • 2009 Püha Tõnu kiusamine
  • 2009 Tamanrasset
  • 2009 Les Williams
  • 2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie
  • 2008 Comment Albert vit bouger les montagnes
  • 2008 Tokyo!
  • 2007 Iyi Seneler Londra
  • 2007 Capitaine Achab as Capitaine Achab
  • 2007 Mister Lonely as Charlie Chaplin
  • 2007 Le passeur
  • 2006 Married/Unmarried
  • 2006 Elegant
  • 2005 Camping sauvage
  • 2004 Le soldat inconnu vivant
  • 2004 Un long dimanche de fiançailles
  • 2004 Luminal
  • 2004 Low Street
  • 2002 La merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan
  • 2002 Sous-commandant Père Noël
  • 2001 Affaire Libinski
  • 2000 La squale
  • 2000 Promenons-nous dans les bois
  • 1999 Tuvalu
  • 1999 Beau travail
  • 1998 Cantique de la racaille
  • 1998 Le monde à l'envers
  • 1998 Don Juan
  • 1997 Yasaeng dongmul bohoguyeog
  • 1995 Visiblement je vous aime
  • 1995 L'ennemi
  • 1994 La partie d'échecs
  • 1993 De force avec d'autres
  • 1993 Fuis la nuit
  • 1992 Drôle d'immeuble
  • 1991 Les amants du Pont-Neuf as Alex
  • 1991 C'est merveilleux
  • 1989 Mona et moi
  • 1989 Un tour de manège
  • 1988 Les enquêtes du commissaire Maigret
  • 1987 L'étendu
  • 1986 Mauvais sang as Alex
  • 1986 Cinéma 16
  • 1985 Hôtel du siècle
  • 1985 Partir, revenir
  • 1984 Boy Meets Girl as Alex
  • 1984 Viva la vie!
  • 1983 L'homme blessé
  • 1983 Coup de foudre
  • 1983 Paris ficelle
  • 1983 Au-delà de minuit
  • 1982 Les misérables as Montparnasse
  • 1982 L'ombre sur la plage
As a composer:
  • 2007 Mister Lonely
Self:
  • 2009 Ce soir (ou jamais!)
  • 2009 The Lonely
  • 2009 Leïla Shahid: L'espoir en exil
  • 2006 La langue ne ment pas
  • 2006 Tranquility Bay
  • 2005 The Work of Director Jonathan Glazer
  • 2005 Une année au front, les coulisses de 'Un long dimanche de fiancailles'
  • 2004 Un long dimanche de fiançailles: le making-of

Videos

Share your thoughts and opinions

Found links to Lavant Denis profile, fansite, biography, photos or trailers? Your participation is appreciated.

comments powered by Disqus
Movies

Filmography

(partial)
Wild AnimalsWild Animals

Yasaeng Dongmul Bohoguyeog

as Emil

Year: 1996

 




©2010 asiacue.com — Contact usPrivacy policy