Forner, Lola
imdb_iconthis person at IMDb
hkcm_iconthis person at HKCinemagic
wiki_iconarticle in wikipedia
Today's birthdays

Today's birthdays

Lau, Carina
Lau Carina

劉嘉玲
1964-12-08
Fujimura, Shunji
Fujimura Shunji

藤村俊二
1934-12-08
Chatree, Sorapong
Chatree Sorapong

สรพงษ์ ชาตรี
1950-12-08
Sugiura, Naoki
Sugiura Naoki

杉浦直樹
1931-12-08
Yasuda, Ken
Yasuda Ken

安田顕
1973-12-08
Wakui, Emi
Wakui Emi

和久井映見
1970-12-08
Carradine, David
Carradine David


1936-12-08

Lola Forner

[ Forner, Lola ]
Profile and general info
Family name: Forner
Also known as: María Dolores Forner
Country: Spain
Birth date: Monday, June 6, [56 years old]
Birth place: Alicante, Spain
Bio
Lola Forner (FORNER Lola) is a Spanish actress, born on Monday, June 6, 1960, in Alicante, Spain.
Trivia
  • Miss Spain 1979
  • Measurements: 32-23-33 (Source: Celebrity Sleuth magazine)
Filmography
As an actress:
  • 2008 En nombre del amor
  • 2002 Lisístrata
  • 2001 El secreto
  • 2000 Paraíso
  • 1999 La familia... 30 años después
  • 1996 Tu pasado me condena
  • 1993 Amor de papel
  • 1990 Ricos y famosos
  • 1990 'Non', ou A Vã Glória de Mandar
  • 1990 Pareja enloquecida busca madre de alquiler
  • 1990 La forja de un rebelde
  • 1989 La leyenda del cura de Bargota
  • 1988 Mikola a Mikolko
  • 1987 Scalps
  • 1987 Bianco Apache
  • 1987 Long xiong hu di
  • 1984 El último penalty
  • 1984 Kuai can che
  • 1984 Gritos de ansiedad
  • 1983 Los desastres de la guerra
  • 1983 Las pícaras
  • 1981 Dos y dos, cinco
  • 1981 El lobo negro
  • 1981 Duelo a muerte
  • 1979 La familia, bien, gracias
Self:
  • Pasapalabra
  • 2007 Noche Hache
  • 1994 Tal cual
  • 1989 De película
  • 1988 II premios Goya
  • 1984 Estudio abierto

Videos

Share your thoughts and opinions

Found links to Forner Lola profile, fansite, biography, photos or trailers? Your participation is appreciated.

comments powered by Disqus
Movies

Filmography

(partial)
Wheels on MealsWheels on Meals

Kwai Tsan Tseh

as Sylvia

Year: 1984

 




©2010 asiacue.com — Contact usPrivacy policy